Lapislatsuli rannekoru

20,00 sis. ALV

Lapislatsuli rannekorussa on venyvä silikoninauha ja 24 kappaletta 8mm:n lapislatsulipalloja.

Rannekoru on kaunis tapa pitää lapislatsulin voimat aina mukana.

Lapislatsuli on tunnetusti kolmatta silmää avaava kivi ja sitä suositellaan unien kanssa työskentelyyn sekä henkisille matkoille. Lapislatsuli voimistaa täydellistä tietoisuutta ja valaistumista tuoden syvän rauhan. Lapislatsuli liitetään myös luurankoon, kilpirauhaseen ja koko immuunijärjestelmään. Kiviterapia suosittelee lapislatsulia jalokivieliksiirinä kielteisestä emotionaalisesta sitoutumisesta irtautumiseen.

Varasto loppu

Kuvaus

Lapislatsuli on kivennäinen, joka koostuu useista mineraaleista, mukaan lukien lazuuri, pyriitti, kalsiitti ja diopsidi. Se on kaunis, syvän sininen kivi, jota on käytetty koriste-esineissä ja koruissa jo tuhansia vuosia.

Lapislatsuli on peräisin Afganistanista, ja se on ollut tärkeä kivi muinaisessa egyptiläisessä, kreikkalaisessa ja roomalaisessa kulttuurissa. Sitä on käytetty muun muassa koruissa, amuleteissa, veistoksissa ja maalauksissa.

Lapislatsulia pidetään edelleen erittäin tärkeänä kivenä monissa kulttuureissa ympäri maailmaa. Se on voimakas kivi, joka auttaa suojelemaan henkilöä negatiivisilta energioilta ja auttaa lisäämään henkistä selkeyttä ja intuition voimaa.

Lapislatsulia pidetään myös hyvänä kivenä henkilöille, jotka työskentelevät henkisellä alalla tai jotka haluavat kehittää henkisiä kykyjään. Sitä käytetään usein meditaation aikana ja sen sanotaan auttavan vapautumaan henkisestä tukkeutumisesta ja edistävän henkistä kasvua.

Lisäksi lapislatsulia pidetään hyvänä kivenä niille, jotka haluavat lisätä luovuutta ja henkistä tietoisuutta elämässään. Sitä käytetään myös usein suojelemaan ja vahvistamaan henkilökohtaisia suhteita ja ystävyyssuhteita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lapislatsuli rannekoru”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...