Ale!

Smaragdi

Original price was: 25,00€.Current price is: 15,00€. sis. ALV

Smaragdin on sanottu edustavan elinvoimaa, uudistumista ja kasvua. Smaragdi voi auttaa vahvistamaan henkilön psyykkistä energiaa ja rohkaista häntä kehittymään henkisesti. Smaragdi on myös yhdistetty vihreän sydänchakran kanssa, joka symboloi rakkautta, ystävällisyyttä ja myötätuntoa. n.150-170g

2 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Smaragdi on arvokas vihreä jalokivi, joka kuuluu beryllikiviin ja on kemiallisesti samanlainen kuin akvamariini. Se on yksi arvokkaimmista ja harvinaisimmista kivistä, ja sitä on käytetty koruissa ja koristeissa vuosisatojen ajan.

Smaragdin väri vaihtelee vaaleanvihreästä syvään, tummaan vihreään, ja sen arvo määräytyy usein sen värin, koon ja kirkkauden perusteella. Smaragdi on löydetty useista maista, mukaan lukien Brasilia, Kolumbia, Sambia ja Zimbabwe.

Smaragdin on sanottu edustavan elinvoimaa, uudistumista ja kasvua. Se voi auttaa vahvistamaan henkilön psyykkistä energiaa ja rohkaista häntä kehittymään henkisesti. Smaragdi on myös yhdistetty vihreän sydänchakran kanssa, joka symboloi rakkautta, ystävällisyyttä ja myötätuntoa.

Smaragdi on ollut suosittu kivi antiikin ajoista lähtien, ja sitä on käytetty muun muassa koruissa, leimaustöissä ja uskonnollisissa symboleissa. Se on myös ollut merkittävä osa useiden kulttuurien tarinoita ja legendoja, ja sitä on pidetty monissa kulttuureissa vallan, kauneuden ja terveyden symbolina.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Smaragdi”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...