Howliitti rannekoru

20,00 sis. ALV

Howliitti rannekorussa on venyvä silikoninauha ja 24 kappaletta 8mm:n howliittipalloja.

Rannekoru on kaunis tapa pitää howliitin voimat aina mukana.

Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa kunnianhimon muodostamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Howliitti opettaa
kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa. Howliitti on unettomuudesta kärsivän rauhoituskivi. Fyysisellä tasolla howliitti yhdistetään kalsiumtasapainoon sekä hampaisiin ja luihin.

1 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Howliitti on valkoinen tai harmaa kivennäinen, joka kuuluu silikaattien ryhmään. Se on melko pehmeä kivi, jonka kovuus Mohsin asteikolla on vain 3,5-4,5. Howliitti esiintyy usein tummanharmaiden, ruskeiden tai mustien kivihiutaleiden seassa, ja sen väri voi vaihdella vaaleasta harmaasta tummanharmaaseen.

Howliitti on saanut nimensä kemisti Henry Howlin mukaan, joka löysi sen Kaliforniasta vuonna 1868. Nykyään howliittia esiintyy laajalti eri puolilla maailmaa, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Brasiliassa, Intiassa ja Australiassa.

Howliitti tunnetaan parhaiten rauhoittavana kivenä. Sitä käytetään usein stressin, ahdistuksen ja pelkojen lievittämiseen, ja sen sanotaan auttavan edistämään tyyneyttä, rauhaa ja henkistä tasapainoa. Howliittia käytetään myös meditaation aikana, ja sen sanotaan auttavan avaamaan korkeampia tietoisuuden tasoja ja edistämään henkistä kasvua.

Lisäksi howliittiin liitetään monia fyysisiä ominaisuuksia, kuten sen sanotaan auttavan parantamaan unen laatua, lievittämään päänsärkyä ja migreeniä sekä vähentämään verenpaineen ja stressin vaikutuksia kehossa. Howliittia käytetään myös usein auttamaan ruoansulatusongelmissa ja edistämään terveellistä aineenvaihduntaa.

Howliitti on myös suosittu korukivi, ja sitä käytetään usein helmikoruissa, kaulakoruissa, rannekkeissa ja korvakoruissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Howliitti rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...