Orgoniitti riipus

20,00 sis. ALV

Orgoniitti riipus

Orgoniitteja käytetään puhdistamaan negatiivista energiaa, ja niitä käytetään myös torjumaan sähkömagneettisten aaltojen vaikutuksia kehoomme. Orgoniittien uskotaan vaikuttavan fyysiseen, emotionaaliseen ja hengelliseen hyvinvointiin. Riipuksena orgoniitti pysyy aina mukana antaen suojaa ympäristössämme, joka sisältää säteilyä ja muita haitallisia enregioita erityisesti kaupunkimaisilla alueilla, sekä teollisuuslaitosten läheisyydessä.

Orgoniittiriipus sisältää erilaisia kiviä ja kristalleja, jotka on valettu hartsiin. Ripuksen pinalla on kuparisymboli, jonka tehtävänä on luoda vahva suojakenttä kantajansa ympärille.

Orgoniitissa oleva kuparisymboli saattaa vaihdella.

1 varastossa

Kuvaus

Orgoniitti (orgonite) on keksintö, joka perustuu orgonenergian käsitteeseen. Orgoniitti koostuu yleensä orgaanisesta hartsista, kuten epoksihartsista, joka on sekoitettu metallilastuihin. Se voi myös sisältää muita lisäaineita, kuten kiteitä, kvartsia tai erilaisia mineraaleja.

Orgonenergia on teoria, joka kehitettiin alun perin Wilhelm Reichin toimesta. Hän väitti, että orgonenergia on universaali elämänvoima, joka virtaa kaiken läpi ja vaikuttaa ihmisen fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Reich kehitti erilaisia laitteita orgonenergian keräämiseksi ja muuntamiseksi.

Orgoniitin kannattajat uskovat, että orgoniitti voi tasapainottaa ja harmonisoida energiakenttiä ympärillään. Sitä käytetään usein esimerkiksi henkisen hyvinvoinnin edistämiseen, energioiden puhdistamiseen, negatiivisten säteilyjen suodattamiseen ja elämänenergian vahvistamiseen.

Orgoniittiin liittyy myös uskomuksia ja käsityksiä, jotka vaihtelevat eri lähteiden ja valmistajien välillä. Jotkut väittävät, että orgoniitti voi auttaa puhdistamaan ympäristöä haitallisesta säteilystä, kuten elektromagneettisesta säteilystä, kun taas toiset uskovat sen parantavan fyysistä terveyttä, lievittävän stressiä ja parantavan unen laatua. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että nämä väitteet perustuvat enemmän vaihtoehtoiseen lääketieteeseen ja henkisyyteen kuin tieteelliseen tutkimukseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Orgoniitti riipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...