Apatiitti raakapala

20,00 sis. ALV

patiitti raakapala on kaunis, noin 120g painava kaunotar

Apatiitti edesauttaa henkisten kykyjen käyttämistä, esimerkiksi meditaatioon. Apatiitti auttaa hyödyntämään jokapäiväisiä kykyjä kuten älykkyyttä. Apatiitista on hyötyä asioiden lopettamisessa ja epämiellyttävien tapahtumaketjujen pysäyttämisessä.

Sininen apatiitti hoitaa kurkkuchakraa ja tukee voimakkaasti itseilmaisua, totuuden puhumista ja yleisesti kommunikaatiota. Tämä puolestaan auttaa vähentämään mm. tunnepohjaista ylensyöntiä tai vastaavasti ruokahaluttomuutta, ja tuomaan tunteet ja ajatukset sanoiksi sen sijaan että niitä turrutetaan. Apatiitti selkeyttää ajatuksia ja stimuloi luovuutta. Apatiitti auttaa visualisoimaan ja sanoittamaan omia tavoitteita, tukien tällä tavalla positiivisten tulosten manifestointia. Apatiitti sopii myös menneiden elämien tutkiskeluun, astraalimatkustukseen, unityöskentelyyn ja meditaatioon.

2 varastossa

Kuvaus

Apatiitti on kalsiumfosfaattimineraali, joka esiintyy monissa eri väreissä, kuten sinisenä, vihreänä, keltaisena, vaaleanpunaisena ja ruskeana. Se on löydettävissä eri puolilta maailmaa, mutta suurimmat esiintymät ovat Venäjällä, Meksikossa ja Yhdysvalloissa.

Uskomusperinteissä apatiittia pidetään kivenä, joka auttaa henkilöä löytämään oman sisäisen voimansa ja henkisen tasapainonsa. Se uskotaan myös auttavan henkilöä vahvistamaan itseään henkisesti ja fyysisesti sekä lisäävän henkilön luovuutta ja itseluottamusta. Apatiittia käytetään myös parantamaan henkilön itsetuntoa ja lisäämään hänen motivaatiotaan ja tarmoaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apatiitti raakapala”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...