Krysokolla rannekoru

20,00 sis. ALV

Krysokolla rannekorussa on venyvä silikoninauha ja 24 kappaletta 8mm:n krysokollapalloja.

Rannekoru on kaunis tapa pitää krysokollan voimat aina mukana.

Krysokolla on rauhoittava ja sisäistä vahvuutta kasvattava kivi, johon liitetään kommunikaatio, naisellinen energia ja luovuus. Muinaisten uskomusten mukaan krysokolla on oiva kivi rakkausloitsuihin, se parantaa särkynyttä sydäntä ja uudistaa emotionaalista voimaa. Krysokolla on neljännen, viidennen ja kuudennen chakran kivi.

2 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Krysokolla on kivennäinen, joka kuuluu silikaattimineraalien ryhmään. Se muodostuu kuparimalmien hapettumisvyöhykkeellä ja on yleinen esiintymäalueilla, joissa on kupari- ja malaksitekijöitä. Krysokolla löytyy usein yhdessä kuparin ja malakiitin kanssa, ja se muodostaa yleensä massiivisia kerrostumia tai kalvoja.

Krysokolla on yleensä turkoosin tai sinisen värinen, mutta sitä voi esiintyä myös vihreänä tai ruskeana. Sen kovuus Mohsin asteikolla on noin 2,5-3,5, joten se on suhteellisen pehmeä kivi. Krysokolla on myös hyvin hauras ja sen murtokuvio on epätasainen.

Krysokolla on arvostettu korukivi sen kauniin värinsä vuoksi. Sitä käytetään usein korvakoruissa, kaulakoruissa, rannekoruissa ja sormuksissa. Krysokolla on myös suosittu kivi taiteessa ja koruesineiden valmistuksessa.

Krysokollalla on myös joitakin uskomuksia ja symbolisia merkityksiä. Sitä pidetään voimakkaana henkisenä kivenä, joka auttaa vahvistamaan henkistä voimaa ja yhteyttä universaaliin tietoisuuteen. Krysokolla auttaa myös edistämään kommunikaatiota ja ilmaisua, ja sitä käytetään usein meditaation aikana auttamaan saavuttamaan korkeampia tietoisuuden tasoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Krysokolla rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...