Herkimer timantti

20,00 sis. ALV

Herkimer timantti on Yhdysvalloista Mohawk-joen alueelta kerätty kaksipäinen kvartsikide. Alue on tunnettu historiallisesti erityisesti alkuperäiskansojen asuttamana alueena.

HUOMIOI, että Herkimer timantti on todella korkeavärähteinen. Se saattaa aiheuttaa energioille herkille ihmisille huimausta, ja rauhattomuutta. Samalla Herkimer timantti on erittäin tehokas väline energioiden kohottamiseksi.

Herkimer timantit ovat yksilöllisiä mineraali esiintymiä, joten niiden muoto saattaa poiketa kuvasta. Nimestään huolimatta Herkimer ei ole timanttia, vaan vuorikiteen ja kirkkaan kvartsin muunnos.

”Osta kokoelmiisi poikkeuksellisen kaunis ja voimakas Herkimer timantti.”

1 varastossa

Kuvaus

Herkimer on kivi, joka on nimetty sen löytöpaikan, Herkimerin kaupungin, mukaan New Yorkin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Herkimerit ovat erityisiä kvartsikiteitä, jotka ovat kaksikärkisiä ja läpinäkyviä. Ne tunnetaan myös nimellä Herkimer Diamond, koska ne muistuttavat timantteja ulkonäöltään.

Herkimer-kiviä käytetään usein koruissa ja kiviterapian hoidoissa. Niiden uskotaan olevan voimakkaita energian kantajia ja auttavan tasapainottamaan kehon ja mielen energioita. Herkimerit voivat myös auttaa henkilöä löytämään selkeyttä ja kirkkautta ajatuksiinsa ja tunteisiinsa, sekä auttaa pääsemään eroon negatiivisuudesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herkimer timantti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...