Aventuriini rannekoru

20,00 sis. ALV

Aventuriini rannekoru on venyvästä ja kestävästä silikoninauhasta ja 24:stä aventuriini-kivipallosta käsin valmistettu.

Kivirannekoru on kätevä tapa pitää kiven voimat kauniisti aina mukana. Venyvän rakenteen ansiosta se sopii kaikille.

Aventuriini on parantava kivi joka puhdistaa auraa ja tasapainottaa kehoa. Kivi auttaa murheiden keskellä tai elämänmuutoksissa. Aventuriini on oivallinen kivi henkilölle, joka helposti stressaantuu taikka väsyy.

Varasto loppu

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Aventuriini on mineraali, joka kuuluu kvartsiperheeseen. Se on läpinäkyvää tai läpinäkymätöntä, ja sen väri voi vaihdella vaaleanvihreästä tummanvihreään, keltaiseen, oranssiin ja ruskeaan. Aventuriini sisältää usein kiillettävää mica-mineraalia, joka antaa sille kimaltelevan vaikutelman.

Aventuriini on suosittu korukivi sen kauniin ulkonäön ja kiillon vuoksi. Sitä käytetään koruissa, kuten kaulakoruissa, rannekoruissa ja korvakoruissa, sekä koristeesineissä. Aventuriinia käytetään myös usein feng shui -harjoituksissa, sillä sen uskotaan houkuttelevan onnea, rikkautta ja menestystä.

Aventuriinilla on myös monia paranemisominaisuuksia. Sitä käytetään usein ahdistuksen, pelkojen ja stressin helpottamiseen. Se voi auttaa rentoutumaan ja edistää hyvää mielialaa. Aventuriinia käytetään myös usein sydänsairauksien ja verenkiertoelimistön terveyden parantamiseen, sillä sen uskotaan vahvistavan sydämen toimintaa ja parantavan verenkiertoa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aventuriini rannekoru”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...