Kuukivi

10,00 sis. ALV

Todella kauniita ja maagisia kuukiviä tarjolla!

Kuukivi on tunteiden vapauttamisen ja intuition kehittämisen kivi. Se on omiaan henkilölle, joka haluaa opiskella rajatiedon eri osa-alueita. Kuukivellä on erityinen merkitys ja vaikutus naisiin, koska se voimistaa ja tasapainottaa feminiinistä energiaa. Kuukivellä hoidetaan erilaisia kehon virtauksia. Kiviterapiassa kuukivi kehotetaan sijoittamaan sydänchakran kohdalle tai otsalle. Kuukivi on Kalojen voimakivi.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kuukivi on kivi, joka tunnetaan sen hehkuvasta kuiden välkkeestä tai kaaren muotoisista heijastuksista sen pinnalla. Se on nimensä mukaisesti nimetty sen samankaltaisuuden vuoksi kuun kanssa. Kuukiven kimmellys johtuu sen sisäisestä rakenteesta, joka koostuu mikroskooppisista kalvoista, jotka hajottavat valon moniin eri suuntiin.

Kuukivi on feldspaatteihin kuuluva mineraali, joka esiintyy yleensä kiteinä graniittisissa tai kivilajien pegmatiiteissa. Sitä löytyy ympäri maailmaa, mutta merkittävimmät löydöt ovat Sri Lankassa, Intiassa, Madagaskarilla ja Australiassa.

Kuukivi on arvokas korukivi, jota käytetään laajasti korujen valmistuksessa. Sen hehkuva ulkonäkö tekee siitä erittäin suositun korukiven erityisesti hopea- ja kultakoruissa. Kuukiviä käytetään usein sormuksissa, korvakoruissa, kaulakoruissa ja rannekoruissa.

Lisäksi kuukiveä pidetään usein mystisenä ja henkisesti voimakkaana kivenä. Sitä pidetään hyvänä kivenä meditaatioon ja henkisen tasapainon saavuttamiseen. Joissakin kulttuureissa kuukiveä pidetään myös hyvänä onnen kivenä ja sen uskotaan tuovan rakkautta, onnea ja menestystä elämässä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuukivi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...