Meteoriitti, tektiitti

12,00 sis. ALV

Tektiitti on luovuutta ja kädentaitoja kehittävä kivi, se kuvastaa viisautta ja elämänkokemusta ja on hyvin tavallinen hedelmällisyysamuletti. Se tasapainottaa ja vahvistaa herkkätunteista kestämään vastoinkäymisiä paremmin.

Tektiitin lasittunut pinta syntyy siitä, kun kappale iskeytyy maapallon ilmakehään. Imakehään tulessaan kappaleen lämpötila nousee tuhansiin asteisiin, joka sulattaa mineraalin pintaa.

4 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Tektiiitti on lasimainen, musta tai ruskea kivi, joka on syntynyt maapallon ulkopuolisesta törmäyksestä. Se koostuu useista eri mineraaleista, kuten piistä, alumiinista, raudasta, magnesiumista ja kalsiumista.

Tektiiittiä löytyy yleensä kraattereista tai törmäysalueilta, joissa meteoriitin iskusta syntynyt kivi on kerrostunut maaperään. Tektiiitti on erittäin harvinaista, ja sen muodostuminen vaatii erityisiä olosuhteita, kuten korkean lämpötilan ja paineen.

Tektiiittiä käytetään usein tutkimusmateriaalina maapallon ja avaruuden tutkimuksessa. Sitä käytetään myös koruissa ja koriste-esineissä sen ainutlaatuisen ulkonäön vuoksi. Tektiiitin uskotaan edistävän henkistä kasvua ja antavan voimaa ja energiaa käyttäjälleen.

Lisätiedot

Paino 10 g
Mitat 30 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meteoriitti, tektiitti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...