Palo Santo tikku

4,00 sis. ALV

Palo Santon parantava tuoksu tuo hyvää oloa ja onnea. Tuoksua hyödynnetään keho energiavirtojen puhdistamisessa ja kohottamisessa sekä suojeluun negatiivisia vastaan. Suosittu myös meditoinnin ja joogan tukena.

Vastuullisesti tuotettua Palo santoa luontaisista pudokkaista. Alkuperämaa Peru.

Sytytä päästä ja anna palaa liekillä noin minuutin ajan. Puhalla sammuksiin ja nauti herkullisen makeasta tuoksusta.

3 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Palo santo on puulaji, joka kasvaa Etelä-Amerikassa, erityisesti Perussa, Ecuadorissa ja muissa Andien alueen maissa. Palo santo tarkoittaa espanjaksi ”pyhää puuta” tai ”pyhää suitsuketta”. Puun tieteellinen nimi on Bursera graveolens.

Palo santoa on käytetty perinteisesti rituaaleissa, lääketieteessä ja energiapuhdistuksissa. Puun kuivuneita oksia tai puita poltetaan suitsukkeena, jolloin vapautuu tuoksuva savu. Palo santon suitsuke on tunnettu makeasta, maanläheisestä ja hieman sitruksisesta tuoksustaan, joka voi luoda rauhoittavan ja puhdistavan ilmapiirin.

Samoin kuin valkoinen salvia, myös palo santolla uskotaan olevan kyky puhdistaa negatiivista energiaa ja edistää positiivista energiaa. Sitä käytetään usein meditaatioissa, seremonioissa ja henkisen hyvinvoinnin käytännöissä.

Lisäksi palo santolla on sanottu olevan joitakin terapeuttisia ominaisuuksia. Sitä on perinteisesti käytetty esimerkiksi stressin lievittämiseen, ahdistuksen helpottamiseen, flunssan oireiden lievittämiseen ja hyönteisten karkottamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palo Santo tikku”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...