Ametisti rannekoru

20,00 sis. ALV

Ametisti rannekorussa on venyvä silikoninauha ja 24 kappaletta 8mm:n ametistipalloja.

Rannekoru on kaunis tapa pitää ametistin voimat aina mukana.

Ametisti on erinomainen meditaatiokivi. Ametisti auttaa keskittämään ja laajentamaan meditaatiota, ja edistää luovaa ajattelua. Ametisti on luopumisen kivi. Se auttaa ymmärtämään fyysisen kuoleman rajan olemattomuutta henkimaailmaan siirtyville ja heidän omaisilleen. Ametisti helpottaa irtautumaan riippuvuuksista. Se helpottaa nukahtamisessa ja suojelee painajaisilta. Ametisti auttaa myös suruun ja koti-ikävään. Ametisti voimistaa muiden kivien energioita ja auttaa vähentämään sähkömagneettisen säteilyn vaikutuksia.

Chakra: Kolmas silmä, kruunuchakra

Varasto loppu

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Ametisti on kaunis, violetinsävyinen kivi, joka kuuluu kvartsiryhmään. Sitä löytyy ympäri maailmaa, mutta erityisesti Brasiliasta, Uruguaysta, Siperiasta ja Sri Lankasta. Ametistia on käytetty koriste- ja korukivenä jo tuhansia vuosia.

Ametisti on tunnettu sen kauniista violetista väristä, joka vaihtelee vaaleanpunaisesta violettiin ja jopa tummanpunaiseen. Ametisti saa värinsä rauta- ja mangaani-ioneista sekä ionisoivasta säteilystä, joka muodostuu maaperässä.

Ametistia käytetään usein korukivinä koruissa ja muissa koriste-esineissä sen kauneuden ja harvinaisuuden vuoksi. Se on myös suosittu kivi henkisessä käytössä, sillä uskotaan sen edistävän rentoutumista, meditaatiota ja mielenrauhaa. Ametistia käytetään usein myös parantavissa hoidoissa, kuten kiviterapiassa, joogassa ja muissa hoitomuodoissa.

Ametistin uskotaan myös symboloivan nöyryyttä, henkisyyttä ja korkeampaa tietoisuutta. Se on astrologisen kalenterin mukaan Vesimiehen horoskooppikivi.

Kaiken kaikkiaan ametisti on kaunis ja arvostettu kivi, joka on suosittu sen kauneuden ja henkisten ominaisuuksien vuoksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ametisti rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...