Maisemajaspis kämmenkivi

12,00 sis. ALV

Maisemajaspis kämmenkivi

Jaspis auttaa maadoittumaan ja edistää luonnollista energiavirtausta. Jaspis antaa harmoniaa ja lisää mukavuuden tunteita. Maisemajaspis avaa silmät uusille ideoille ja mielikuvitukselle. Edistää kommunikaatiota. Chakra: juurichakra. Halkaisija n.6cm.

2 varastossa

Kuvaus

Maisemajaspis on yksi jaspiksen muunnoksista ja se tunnetaan myös nimellä maisemakivi. Se on monivärinen, usein ruskea, keltainen ja vihreä kivi, joka näyttää usein siltä, että siinä olisi maisemakuva tai kuvaus.

Maisemajaspis löytyy usein vuorilta ja sen rakenne muodostuu useista eri mineraaleista, kuten kvartsista, hematiteista ja kaoliinista. Sen erilaiset värit ja muodot luovat kauniita maisemakuvia, jotka voivat muistuttaa esimerkiksi metsää, vuoristoa tai jokia.

Maisemajaspista käytetään yleisesti korukivinä, ja siitä valmistetaan koruja, kuten kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja. Se on suosittu kivi myös keräilijöiden keskuudessa sen ainutlaatuisen kauneuden ja maisemakuviensa vuoksi.

Uskomusperinteissä maisemajaspis uskotaan olevan suojeleva kivi, joka auttaa pitämään henkilön yhteyden luontoon ja maapalloon. Sitä pidetään maadoittavana kivenä, joka auttaa tasapainottamaan ja vakauttamaan tunteita. Maisemajaspis uskotaan myös auttavan vahvistamaan henkistä voimaa ja auttavan henkilöä saavuttamaan tavoitteensa ja unelmansa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maisemajaspis kämmenkivi”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...