Labradoriitti kämmenkivi

12,00 sis. ALV

Labradoriitti kämmenkivi on halkaisijaltaan noin 6cm.

Labradoriitti on kaunis sinisen, keltaisen ja vihreän sävyissä liekehtivä värileikki. Labradoriitti herättää kauneudenkaipuun ja luovuuden. Vahvistaa järjen ja intuition välistä yhteyttä. Labradoriitti vakauttaa energiakenttää ja voimistaa chakrojen energiavirtaa. Labradoriitti tarjoaa mahdollisuuden nähdä samanaikaisesti useita eri mahdollisuuksia. Se rauhoittaa aggressiivista ja ahdistunutta mieltä sekä auttaa nukahtamaan. Kivi on vahva hoitaja sydämen ylilyönteihin. Vaikuttaa kolmanteen silmään ja tekee sel­vänäköiseksi.

labradoriitti on leijonan, jousimiehen ja kauriin horoskooppikivi.

1 varastossa

Kuvaus

Labradoriitti on kaunis, monivärinen kivi, joka kuuluu feldspaatteihin, eli kivilajeihin, jotka muodostuvat maankuoren kivilajeista. Labradoriitti on nimetty sen löytöpaikan, Kanadan Labradorin niemimaan mukaan, mutta sitä löytyy myös muista paikoista ympäri maailmaa.

Labradoriitti on tunnettu sen kauniista väreistä, jotka voivat olla sinisiä, vihreitä, oransseja, punaisia, keltaisia tai violetin sävyisiä. Kiven värit voivat näyttää metallinhohtoisilta ja niitä kutsutaan usein ”labradorisoinnoksi” tai ”labradorisensiksi”. Labradoriitissa on usein myös kauniita kiiltoja tai heijastuksia, joita kutsutaan ”labradorisoinniksi”.

Labradoriittia käytetään usein korukivinä, ja sitä käytetään korvakoruissa, kaulakoruissa, rannekoruissa ja sormuksissa. Se on suosittu kivi korujen valmistuksessa sen kauniin värin ja ainutlaatuisen ulkonäön vuoksi.

Uskomusperinteissä labradoriitti uskotaan olevan suojeleva kivi, joka auttaa suojaamaan henkilöä negatiivisilta energioilta ja luomaan positiivista energiaa ympärilleen. Sitä pidetään myös kivenä, joka auttaa henkilöä yhdistämään henkisen ja fyysisen maailman sekä kehittämään henkisiä kykyjä. Labradoriitti auttaa myös lisäämään itseluottamusta ja rohkeutta, sekä vahvistamaan henkilön henkistä voimaa ja intuitiota.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Labradoriitti kämmenkivi”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...