Fluoriitti keltainen

7,00 sis. ALV

Fluoriitti, keltainen

Litteä kämmenkivi. Halkaisija noin 4cm

Muinaisuskomusten mukaan fluoriitti oli hyödyksi hampaille ja luustolle eliksiirinä juotuna. Fluoriitti on erittäin suojeleva kivi, joka yhdistää tietoisuuden
tasoja, tuo pinnalle tukahdettuja tunteita alitajunnasta sekä auttaa järjestämään ja käsittelemään informaatiota. Se myös rauhoittaa ja tasapainottaa tunteita, kasvattaa kärsivällisyyttä sekä hellii ja hoivaa mieltä. Fluoriitti auttaa lisäksi keskittymään tarkasti pienimpiinkin yksityiskohtiin ja tasapainottaa stressaavissa tilanteissa.

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Fluoriitti eli fluorite on kalsiumin ja fluorin yhdiste, joka on yleinen mineraali maankuoressa. Sitä esiintyy monenlaisissa sedimentti- ja magmakivilajeissa, kuten graniitissa, liuskeessa ja marmorissa. Fluoriitti on usein monivärinen ja sen väri voi vaihdella aaltomaisesti tai olla tasainen. Yleisimpiä värejä ovat vihreä, sininen, violetti, keltainen ja vaaleanpunainen.

Lisäksi fluoriitti on erittäin suosittu korukivi sen kauniiden värien ja kaiverrusominaisuuksien takia. Fluoriittia löytyy monista paikoista ympäri maailman, mutta suurimmat tuotantoalueet ovat Kiinassa, Meksikossa, Etelä-Afrikassa ja Kanadassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fluoriitti keltainen”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...