Hematiitti

5,00 sis. ALV

Juurichakran kivi. Hematiitti laittaa tapahtumiin vauhtia yhtenä kaikkein tehokkaimmin maadoittavista kivistä. Kivi vetää haihattelijan jalat maahan. Torjuu kielteisyyttä, antaa tarpeen tullen rohkeutta ja voimaa. Tukee henkisiä prosesseja ja kirkastaa ajatuksia. Auttaa tekemään päätöksiä ja etenemään itseensä luottaen. Antaa fyysistä voimaa, kestävyyttä ja rauhallisen yöunen. Tasapainottaa jokaisessa olevaa jin- ja jang-energioiden yhdistelmää. Kasvava
henkilökohtainen vetovoima taas houkuttelee puoleensa rakkautta.

3 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Hematiitti on rautaoksidimineraali, joka esiintyy usein teräväpiirteisinä, tummanharmaan tai mustan värisinä kiteinä. Se on yksi yleisimmistä rautamalmimineraaleista ja esiintyy laajalti ympäri maailmaa.

Hematiitti on suosittu kivi koruissa ja koriste-esineissä sen kauniin ulkonäön ja kiillon vuoksi. Lisäksi se on voimakas maadoituskivi, joka auttaa henkilöä tulemaan tietoiseksi kehonsa ja ympäristönsä fyysisistä ominaisuuksista. Hematiitti voi auttaa henkilöä löytämään tasapainon ja vakauden elämässä sekä rohkaista henkilöä olemaan rohkeampi ja itsevarmempi.

Hematiitti on myös kivi, jota käytetään usein verenkierron ja verenkiertoelimistön terveyden parantamiseen. Sen uskotaan parantavan verenkiertoa ja auttavan kehoa tuottamaan enemmän punasoluja, mikä voi auttaa torjumaan anemiaa ja muita verenkiertoelimistön häiriöitä. Hematiittia käytetään myös henkisen hyvinvoinnin edistämiseen, sillä se voi auttaa torjumaan stressiä ja ahdistusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hematiitti”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...