Yksisarvinen, kristalli

150,00 sis. ALV

Vuorikide yksisarvinen, näyttävä koriste-esine. Vinkki: laita lampun päälle. Valaistuu hienosti!

1 varastossa

Kuvaus

Vuorikristalli on yksi suosituimmista ja arvostetuimmista kivistä maailmassa. Se on läpinäkyvä, kiteinen mineraali, joka koostuu pääasiassa piistä. Vuorikristalli on saatavilla monissa eri muodoissa, kuten kiteinä, pylväinä, hiutaleina ja klustereina.

Vuorikristalli on ollut käytössä eri kulttuureissa ja uskonnoissa ympäri maailmaa jo tuhansia vuosia. Sitä on käytetty muun muassa amuletteina, koriste-esineinä ja parannuskeinoina. Vuorikristalli on myös erittäin suosittu kivi nykyajan henkisessä käytössä, ja sitä käytetään usein meditaatiossa, energian tasapainottamisessa ja parantamisessa.

Vuorikristalli on tunnettu sen kovuudesta, läpinäkyvyydestä ja kyvystä heijastaa valoa kauniisti. Se on erittäin monikäyttöinen kivi, joka sopii hyvin erilaisiin koruihin, sisustuselementteihin ja muihin käyttötarkoituksiin. Vuorikristallin väri voi vaihdella kirkkaasta läpikuultavasta valkoisesta, vaaleanpunaisesta, vihreästä, sinisestä aina tummanharmaaseen tai mustaan saakka.

Kaiken kaikkiaan vuorikristalli on erittäin monipuolinen ja kaunis kivi, joka on arvostettu sen kauneuden ja parantavien ominaisuuksien vuoksi.

Yksisarvinen on myyttinen olento, joka kuuluu fantasiakirjallisuuden ja tarinoiden maailmaan. Yksisarvinen kuvataan usein valkoisena hevosena, jolla on yksi sarvi keskellä otsaa. Se on yleensä kaunis ja henkeäsalpaavan elegantti olento.

Yksisarvinen on symboli, jolla on monia eri merkityksiä. Yksisarvinen liitetään usein puhtauteen, viattomuuteen ja hyvyyteen. Se on myös symboli parantavalle voimalle ja henkiselle kasvulle. Yksisarvinen voidaan nähdä myös yksilöllisyyden ja erilaisuuden symbolina, koska se on uniikki olento, jota ei ole olemassa todellisuudessa.

Lisätiedot

Paino 328 g (gramma)
Mitat 105 × 24 × 97 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yksisarvinen, kristalli”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...