Akaattilevy

40,00 sis. ALV

Akaattilevy on tehokas apuväline muiden kristallien puhdistamisessa. Laita puhdistettavat kristallit akaattilevyn päälle vaikka yön ajaksi.

Akaattilevyn halkaisija on noin 14cm, ja paksuus noin 2cm. Kyseessä onkin tavallista suurempi akaattilevy.

Kiviterapian mukaan akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaattilevy antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta, akaattilevyn voimat puhdistavat ja lataavat muita kiviä voimistaen niiden vaikutuksia. Punertavan ruskea akaatti on yksi horoskooppimerkki Oinaan onnenkivistä ja kellertävän ruskea akaatti liitetään Kaksosten aurinkomerkkiin. Edelleen akaatti on myös astrologiassa Vaa’an voimakivi.

 

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

 

Akaattiin ja sen liittyviin myytteihin liittyy useita voimia ja vaikutuksia, joita uskotaan olevan läsnä akaattilevyssä. Akaattia pidetään yleisesti tasapainottavana kivenä, joka auttaa rauhoittamaan mieltä ja poistamaan stressiä. Akaattilevyjen sanotaan edistävän mielen selkeyttä, keskittymiskykyä ja henkistä kirkkautta.

Akaattia pidetään myös suojaavana kivenä, joka auttaa torjumaan negatiivisia energioita ja suojaamaan kehoa ja mieltä haitallisilta vaikutuksilta. Sen uskotaan myös vahvistavan yhteyttä maahan ja luontoon sekä auttavan henkisessä kasvussa ja kehityksessä.

Akaattilevyjen uskotaan auttavan myös fyysisissä vaivoissa. Sen sanotaan auttavan vatsan ja suoliston ongelmissa sekä lisäävän kehon kestävyyttä ja energiaa. Akaattilevyä käytetäänkin usein kristalliterapiassa ja hoidoissa sen uskotaan auttavan moniin eri vaivoihin.

Lisätiedot

Paino 300 g
Mitat 140 × 130 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akaattilevy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...