Shungiitii, raaka

15,00 sis. ALV

Shungiitilla on tieteellisesti todistettuja antibakteerisia ominaisuuksia esim. (“Chemical Composition of Extracts from Shungite and Shungite Water, ISSN 1070-4272” .) Vedessä shungiitti hävittää mm. E. colikolibakteerin, S. uberis streptokokin, ja vähemmissä määrin P. aeruginosan. Shungiittisia vedensuodattimia on tehty vuodesta 1991. Shungiittivesi toimii parhaiten silloin, kun valmistelun yhteydessä käytetään
lämmitys menetelmää ja enemmän shungiittia.

Shungiitti vähentää myös aähkömagneettista säteilyä, suojaa negatiivisilta energioilta, sekä puhdistaa negatiiviset energiat tiloista ja esineistä.

VINKKI: Veden ominaisuuksien parantamiseksi täytyy vesiastiaan laittaa noin 200 grammaa juoksevalla vedellä huuhdeltua shungiittia ja sen jälkeen kaataa siihen 2-3 litraa vettä. Jos vesi loppuu, sitä tulee lisätä astiaan. Kiven voi puhdistaa suolalla tai soodalla.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Shungiitti on musta kivi, joka on peräisin Venäjältä, Karjalan alueelta. Se koostuu pääosin hiilestä, ja sisältää myös muita mineraaleja, kuten piioksidia ja rautaa. Shungiitti on ainutlaatuinen kivi, sillä se sisältää täysin hiiliä, joka on täydellisesti kiteytynyt.

Shungiitti on saanut paljon huomiota sen uskotaan olevan erittäin voimakas energiasuojelukivi. Se suodattaa ja puhdistaa ympäristöstä haitallisia energioita, kuten sähkömagneettista säteilyä, jota vapautuu esimerkiksi tietokoneista ja matkapuhelimista. Shungiitti myös suojaa henkilön auraa ja edistää henkilön hyvinvointia ja tasapainoa.

Shungiittia voidaan käyttää monin tavoin, kuten kantamalla sitä taskussa tai korussa, sijoittamalla se huoneeseen tai työpisteelle, tai käyttämällä sitä veden puhdistamiseen. Shungiitti sisältää hiilen ansiosta myös antioksidantteja, joten se voi auttaa parantamaan henkilön terveyttä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shungiitii, raaka”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...