Lohikäärme – kultaobsidiaani

120,00 sis. ALV

Obsidiaani ei ole mineraali, vaan tulivuorten hehkuvasta laavasta syntynyt kivilaji. Obsidiaanin kanssa tulisi käyttää kirkasta kristallia apuvoimana. Obsidiaani on hyvin voimakas kivi, joten älä aliarvioi sen voimaa. Kivi tuo esille kaiken sen, mikä pitää huomata. Auttaa tiedostamaan egon kätkettyjä puolia, kuten itsekkyyttä, pelkoa tai joustamattomuutta. 200g

Varasto loppu

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kultaobsidiaani on luonnonkivi, joka kuuluu obsidiaanien kivilajiin. Se on syntyessään syntynyt vulkaanisesta lasista, joka on nopeasti jäähtynyt ja kiteytynyt. Kultaobsidiaanin väri vaihtelee usein mustasta tummanruskeaan ja sen pinnalla voi nähdä kultaisia tai pronssisia heijastuksia, jotka antavat sille sen nimen.

Kultaobsidiaania käytetään usein koruissa ja kiviterapiassa. Sen uskotaan auttavan vapauttamaan negatiivisia tunteita ja ajatuksia sekä vahvistamaan itsetuntoa. Se voi myös auttaa suojelemaan henkilöä negatiivisilta energioilta ja houkuttelemaan positiivisia energioita. Kultaobsidiaanin uskotaan myös auttavan henkilöä löytämään sisäistä rauhaa ja tasapainoa.

Kiinalaisessa kulttuurissa lohikäärme on vahvuuden, onnen ja menestyksen symboli. Se on myös symboli keisarilliselle vallalle ja keisarilliseen sukuun liittyville voimille. Japanilaisessa kulttuurissa lohikäärme on yhdistetty myös keisarilliseen valtaan sekä onnen, menestyksen ja hyvän onnen symboliksi.

Yleisesti ottaen lohikäärme voidaan tulkita myös voiman, mystiikan, rohkeuden ja vapauden symboliksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lohikäärme – kultaobsidiaani”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...