Sitriinikide ”Good luck”

22,00 sis. ALV

”Menestys, runsaus ja henkilökohtainen voima”

Sitriinikide on noin 10cm pitkä.

Sitriini pystyy paljastamaan monia asioita, jotka toimivat yhteistyössä valoenergioiden kanssa. Tuottaa omistajalleen hyvää onnea, joka saattaa paljastua hyvinkin odottamattomalla tavalla! Runsautta lisäävänä kivenä se työskentelee myös anteliaisuuden ja pyytteettömän auttamisen energioiden kanssa. Sitriini vahvistaa solar plexus chakran kautta itsetuntoa ja auttaa tavoitteidensaavuttamisessa.   Auttaa pääsemään yli vanhasta, mutta toisaalta oppimaan uutta lisäämällä päättelykykyä ja loogisuutta.

4 varastossa

Kuvaus

Sitriini on keltainen tai vaaleanruskea kvartsikivi, joka on saanut värinsä raudan ja/tai alumiinin läsnäolosta kivessä. Sitriiniä esiintyy usein ametistin kanssa samassa kivilajissa, ja sen väri voi vaihdella vaaleasta sitruunankeltaisesta lähes oranssiin.

Sitriini on suosittu korukivi sen kauniin värinsä ja edullisuutensa vuoksi. Sitä löytyy monenlaisista koruista, kuten kaulakoruista, rannekoruista ja sormuksista. Sitriiniä pidetään myös yhtenä marraskuun syntymäkivistä.

Uskotaan, että sitriinillä on monia positiivisia vaikutuksia, kuten elämänilon lisääminen, stressin vähentäminen, luovuuden ja itsetunnon parantaminen sekä henkisen selkeyden edistäminen. Sitriiniä käytetään myös chakrojen tasapainottamiseen ja energiajuomien valmistamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sitriinikide ”Good luck””
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *