Rutiilikvartsi

6,00 sis. ALV

Kutsutaan myös ”enkelinhiuksiksi”. Tasapainottaa ja rauhoittaa. Rutiilikvartsi on väritön kide, jonka sisällä on kullanvärisiä rutiilineuloja (enkelinhiuksia). Rohkaisee luovuuteen. Vahvistaa kohtaamaan elämän pettymykset henkisenä kasvuna. Vapauttaa tukahdetut ja lannistetut ajatukset. Lievittää epätoivoa ja kielteisyyttä. Lisää elinvoimaa ja jaksamista.

5 varastossa

Kuvaus

Rutiilikvartsi on kvartsikide, jossa on sisäisiä rutiilioksidiin liittyviä juovia tai pistemäisiä kiteitä. Se on yleensä läpinäkyvää tai läpikuultavaa, ja sen väri voi vaihdella keltaisesta ruskeaan tai punertavaan. Rutiilikvartsia esiintyy monissa eri maissa, kuten Brasiliassa, Intiassa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa.

Rutiilikvartsia käytetään usein koruissa ja koriste-esineissä sen kauniiden juovien ja värin vuoksi. Uskomusperinteissä rutiilikvartsia pidetään voimakkaana kivenä, joka auttaa henkilöä löytämään ja saavuttamaan tavoitteitaan. Sitä käytetään myös lisäämään henkilön itseluottamusta, henkistä selkeyttä ja inspiraatiota. Rutiilikvartsin uskotaan auttavan myös henkilöä pääsemään eroon negatiivisista tunteista ja ajatuksista sekä lisäävän henkilön henkistä voimaa ja intuitiota.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rutiilikvartsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...