Hemimorfiitti torni

30,00 sis. ALV

Hemimorfiitti on harvinainen silikaattimineraali. Hemimorfiitti edistää mielenrauhaa ja suojaa ulkopuolelta tulevilta pahantahtoisilta ajatuksilta. Auttaa oman onnensa löytämisessä itsenäisesti. Enkelten ja suojelijoiden kutsumiseen hyvä kivi. Kokonaisvaltaisen terveyden saavuttamisen apukivi ja empatiakyvyn edistäjä. Chakra: kurkkuchakra.

HUOM! Kivien ystävä: Näin hyvälaatuista hemimorfiittia on vaikea löytää, joten nyt kannattaa toimia.

Tornin muoto ja ulkonäkä saattaa poiketa kuvan kivistä, sill jokainen hemimorfiitti on yksilö. Tornin korkeus on noin 6,5cm.

1 varastossa

Kuvaus

Hemimorfiitti on mineraali, joka koostuu hydraateista ja on usein sinivihreää tai vaaleansinistä. Sitä löytyy useista eri paikoista ympäri maailmaa, kuten Yhdysvalloista, Meksikosta, Kiinasta ja Etelä-Afrikasta.

Hemimorfiittia käytetään usein korukivinä sen kauniin värin ja ainutlaatuisen ulkonäön vuoksi. Se on kova kivi, joten sitä voidaan käyttää monenlaisissa koruissa, kuten sormuksissa, rannekoruissa, kaulakoruissa ja korvakoruissa. Hemimorfiitti on myös suosittu kivi keräilijöiden keskuudessa sen harvinaisuuden ja kauneuden vuoksi.

Uskomusperinteissä hemimorfiittia pidetään kivenä, joka auttaa henkilöä löytämään tasapainon elämässään ja kehittämään henkistä tietoisuuttaan. Sitä uskotaan myös käytettävän meditaatiossa ja henkisessä työssä, sillä se auttaa yhdistämään henkisen ja fyysisen maailman sekä avaa henkisiä portteja. Hemimorfiitti auttaa myös lisäämään henkilön intuitiota ja luovuutta. Lisäksi sitä pidetään kivenä, joka auttaa parantamaan henkilön kommunikaatiokykyä ja vähentämään stressiä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hemimorfiitti torni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...