Leopardijaspis

6,00 sis. ALV

Leopardijaspis on vahva, kuten leopardi, josta se on saanut nimensä. Jaspiksen ominaisuudet on tässä kivessä voimistettu vahvan kissaeläimen voimilla. Ruoki rohkeuttasi ja ota leopardijaspis taskuusi! Kivi on halkaisijaltaan 3-4cm.

2 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Leopardijaspis on jaspis-kiven muunnelma, joka on nimetty sen tyypillisen leopardimaisen kuvioinnin mukaan. Se on usein keltaisen, ruskean tai punaisen eri sävyissä, joissa on tummia täpliä tai raitoja. Leopardijaspista esiintyy muun muassa Etelä-Afrikassa, Australiassa ja Meksikossa.

Leopardijaspista pidetään voimakkaana kivenä, joka auttaa henkilöä löytämään oman voimansa ja luottamaan itseensä. Se edistää rohkeutta ja rohkeutta sekä auttaa henkilöä tuntemaan olonsa turvalliseksi ja suojatuksi. Leopardijaspiksen uskotaan myös auttavan henkilöä hallitsemaan stressiä ja pääsemään eroon negatiivisista ajatuksista ja tunteista. Sitä käytetään myös parantamaan henkilön kykyä keskittyä ja saavuttaa tavoitteitaan. Lisäksi leopardijaspista käytetään koruissa ja koriste-esineissä sen kauniin ulkonäön vuoksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leopardijaspis”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...