Yrttisuitsuke Valkoinen Salvia 25g

9,00 sis. ALV

Valkosalvia on vahva puhdistava suitsuke, joka avaa sydämen energiaa. Salviaa käytetään usein seremonioissa ja rukousten tukena, sillä se puhdistaa auraa ja ympäristöä.

Vastuullisesti tuotettua valkoista salviaa, kuivattu luonnollisesti.

Alkuperä: Kalifornia, Yhdysvallat

25g

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Käyttöohje: Sytytä kimpun pää ja anna palaa hetken aikaa liekillä. Puhalla liekki sammuksiin, jonka jälkeen palaminen jatkuu kytemällä ja savua muodostuu. Suitsukkeen voi sammuttaa painamalla palamatonta alustaa vasten.

Käytä palamatonta alustaa salviaa polttaessasi.

Ei sovellu elintarvikkeeksi. Pidä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Älä jätä palavaa suitsuketta vartioimatta.

Valkoinen salvia (Salvia apiana) on kasvilaji, joka kuuluu minttukasvien heimoon. Sitä kutsutaan usein myös nimillä valkosalvia tai pyhä salvia. Valkoinen salvia on alkuperältään peräisin Pohjois-Amerikasta, erityisesti Kaliforniasta ja Meksikosta, ja se on ollut tärkeä kasvi alkuperäiskansojen perinteisessä lääketieteessä ja seremonioissa.

Valkoisella salvialla on voimakas, miellyttävä tuoksu, joka muistuttaa savua. Se on suosittu rohdoskasvi, jota käytetään edelleen monin tavoin. Sitä poltetaan yleisesti salviasuitsukkeena, joka tunnetaan nimellä ”smudge stick”. Tämä perinne juontaa juurensa alkuperäiskansojen seremonioista ja uskomuksista. Salvian suitsukkeen polttamisen uskotaan puhdistavan tilan negatiivisista energioista ja tuovan hyvää onnea.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yrttisuitsuke Valkoinen Salvia 25g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *