Vuorikristalli riipus

25,00 sis. ALV

Vuorikristalli riipus ketjulla.

Vuorikristallin uskottiin olevan
pysyvästi jäätynyttä jäätä tai valoa kiinteässä
muodossa, joten sillä on useita parantavia
vaikutuksia esimerkiksi mielen puhdistaminen
ja kirkastaminen – vuorikristalli on kiviterapiassa
mestariparantaja.

Vuorikristalli riipuksen korkeus on 4,6cm. Riipus toimitetaan nikkelivapaan ketjun kanssa.

3 varastossa

Kuvaus

Vuorikristalli on yksi suosituimmista ja arvostetuimmista kivistä maailmassa. Se on läpinäkyvä, kiteinen mineraali, joka koostuu pääasiassa piistä. Vuorikristalli on saatavilla monissa eri muodoissa, kuten kiteinä, pylväinä, hiutaleina ja klustereina.

Vuorikristalli on ollut käytössä eri kulttuureissa ja uskonnoissa ympäri maailmaa jo tuhansia vuosia. Sitä on käytetty muun muassa amuletteina, koriste-esineinä ja parannuskeinoina. Vuorikristalli on myös erittäin suosittu kivi nykyajan henkisessä käytössä, ja sitä käytetään usein meditaatiossa, energian tasapainottamisessa ja parantamisessa.

Vuorikristalli on tunnettu sen kovuudesta, läpinäkyvyydestä ja kyvystä heijastaa valoa kauniisti. Se on erittäin monikäyttöinen kivi, joka sopii hyvin erilaisiin koruihin, sisustuselementteihin ja muihin käyttötarkoituksiin. Vuorikristallin väri voi vaihdella kirkkaasta läpikuultavasta valkoisesta, vaaleanpunaisesta, vihreästä, sinisestä aina tummanharmaaseen tai mustaan saakka.

Kaiken kaikkiaan vuorikristalli on erittäin monipuolinen ja kaunis kivi, joka on arvostettu sen kauneuden ja parantavien ominaisuuksien vuoksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vuorikristalli riipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...