Vuorikide, torni ”Way of Light”

15,00 sis. ALV

Muinoin vuorikiteiden uskottiin olevan pysyvästi jäätynyttä jäätä tai valoa kiinteässä muodossa, joten vuorikiteellä on useita parantavia vaikutuksia esimerkiksi mielen puhdistaminen ja kirkastaminen – vuorikide on kiviterapiassa mestariparantaja.

Torni on noin 10cm korkea.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Vuorikristalli on yksi suosituimmista ja arvostetuimmista kivistä maailmassa. Se on läpinäkyvä, kiteinen mineraali, joka koostuu pääasiassa piistä. Vuorikristalli on saatavilla monissa eri muodoissa, kuten kiteinä, pylväinä, hiutaleina ja klustereina.

Vuorikristalli on ollut käytössä eri kulttuureissa ja uskonnoissa ympäri maailmaa jo tuhansia vuosia. Sitä on käytetty muun muassa amuletteina, koriste-esineinä ja parannuskeinoina. Vuorikristalli on myös erittäin suosittu kivi nykyajan henkisessä käytössä, ja sitä käytetään usein meditaatiossa, energian tasapainottamisessa ja parantamisessa.

Vuorikristalli on tunnettu sen kovuudesta, läpinäkyvyydestä ja kyvystä heijastaa valoa kauniisti. Se on erittäin monikäyttöinen kivi, joka sopii hyvin erilaisiin koruihin, sisustuselementteihin ja muihin käyttötarkoituksiin. Vuorikristallin väri voi vaihdella kirkkaasta läpikuultavasta valkoisesta, vaaleanpunaisesta, vihreästä, sinisestä aina tummanharmaaseen tai mustaan saakka.

Kaiken kaikkiaan vuorikristalli on erittäin monipuolinen ja kaunis kivi, joka on arvostettu sen kauneuden ja parantavien ominaisuuksien vuoksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vuorikide, torni ”Way of Light””
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *