Vanadiniitti

35,00 sis. ALV

Vanadiniitti on haluttu ja harvinainen mineraali. Vanadiniitti tuo järjestystä elämään. Se auttaa selkiin­nyt­tämään omia päämääriä ja etenemään johdonmukaisesti tavoitteita kohti. Vanadiniitti antaa hyvän energiabuustin ja stimuloi luovuutta. Se auttaa tuomaan myös ideat toteutukseen. Sen energia on myös maadoittavaa ja auttaa saamaan yhteyden äitimaahan. Vanadiniitti vahvistaa myös henkilön omaa voimaa, päämäärätietoisuutta ja emotionaalista kestävyyttä. Vanadiniitti toimii hyvin myös manifestoinnin tukena. Se auttaa myös syvän meditaatiotilan saavuttamisessa, jolloin mieli hiljenee ja rauhoittuu. Astrologiassa: neitsyt. Noin 670g

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Vanadiniitti on harvinainen ja arvokas mineraali, joka koostuu pääosin lyijystä, kalsiumista ja vanadiinista. Se esiintyy yleensä pieninä kiteinä tai rakeina ja sen väri voi vaihdella vaalean keltaisesta punaisenruskeaan.

Vanadiniittia esiintyy usein yhdessä muiden mineraalien, kuten galenaniitin, baritiitin ja wulfeniitin kanssa. Sitä esiintyy yleensä rikkikiisupitoisissa sedimenttikivissä tai kalkkikivissä. Vanadiniitti on melko harvinainen mineraali, ja sitä louhitaan useimmiten ainoastaan kaivoksissa, jotka ovat erikoistuneet arvokkaiden mineraalien louhintaan.

Vanadiniitilla on joitakin käyttötarkoituksia teollisuudessa, erityisesti metallien valmistuksessa. Sitä käytetään myös joissakin koruissa ja koriste-esineissä sen kauniin värin takia. Vanadiniitin arvo on kuitenkin enemmän sen harvinaisuuden ja kauneuden kuin sen käytännön sovellusten takia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vanadiniitti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...