Turmaliini, pinkki ”Love”

22,00 sis. ALV

Chakra: sydänchakra

Koko, noin 10cm

Pinkki turmaliini on erittäin monimutkainen silikaattimineraali, jonka muodostaa joukko rakenteeltaan samankaltaisia kiviseoksia Siinä on pääalkuaineiden alumiinin ja boorin lisäksi vaihtelevasti eri alkuaineita, kuten rautaa, litiumia, natriumia, kaliumia, mangaania ja magnesiumia. Turmaliinin nimi on peräisin singalinkielisestä sanasta tourmali, joka sananmukaisesti tarkoittaa ’tuhkanvetäjää’. Mineraali löydettiin 1800-luvun alussa, kun Kaukoidästä tulleiden zirkoniem joukossa havaittiin aiemmin tuntematonta mineraalia.

Kivien ulkomuoto saattaa poiketa kuvista. Kokoluokka on kuitenkin sama.

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Pinkki turmaliini kantaa kaunista energiaa, joka vahvistaa ja voismistaa erityisesti sydänchakraa. Kivi aktivoi myös kruunuchakraa ja auttaa yhdistämään kruunuchakran tietoisuutta avartavaa energiaa edellä mainittujen sydänchakrojen lempeisiin energioihin. Kivessä on korkea litiumpitoisuus, joka lievittää ahdistuneisuutta, alakuloa, stressiä ja tunnekuohuja. Pinkki turmaliini muistuttaa meitä siitä, että voidaksemme rakastaa toisia, on meidän rakastettava ensin itseämme. Pinkki turmaliini vahvistaa empatiaa ja auttaa näkemään hyvän toisissa ihmisissä, sekä myös itsessämme. Kiven sanotaan olevan avuksi myös naistenvaivoihin, sekä tarjoamaan tukea murrosikään liittyvissä haasteissa.

Pinkkiä turmaliinia tavataan emäkalliossa, ja se monia eri eri mineraaleja, tavallisesti ainakin kvartsia, joka vahvistaa pinkin turmaliinin energiaa ja tuon siihen omat erityispiirteensä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turmaliini, pinkki ”Love””
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *