Tiikerinsilmä (~3cm)

4,00 sis. ALV

Tiikerinsilmä on nimensä mukaisesti hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, sen kerrotaan lisäävän itseluottamusta ja vapauttavan stressistä. Tiikerinsilmä auttaa saavuttamaan kirkkauden ja omaa hiottuna lähes hypnoottisen voiman.

9 varastossa

Kuvaus

Tiikerinsilmä on kvartsikiteistä koostuva kivilaji, joka saa nimensä sen kullanruskeasta väristä, joka muistuttaa tiikerin silmiä. Tiikerinsilmässä on usein myös punaisia tai ruskeita juovia tai pilkkuja, jotka antavat sille ainutlaatuisen ulkonäön.

Tiikerinsilmä on suosittu korukivi sen kauniin ulkonäön ja sen uskotaan omaavan monia positiivisia vaikutuksia. Sitä pidetään erityisen hyvänä kivenä suojelemaan kantajaansa pahoilta voimilta, ja sen uskotaan myös edistävän henkistä tasapainoa ja itseluottamusta. Lisäksi tiikerinsilmän sanotaan auttavan henkilöitä saavuttamaan tavoitteensa ja lisäävän luovuutta ja mielikuvitusta.

Tiikerinsilmä on erittäin kestävä ja kova kivi, jota käytetään usein erilaisissa koruissa, kuten rannekoruissa, kaulakoruissa ja sormuksissa. Tiikerinsilmää esiintyy myös usein sisustuskivinä, kuten pöytätasoina ja koriste-esineissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tiikerinsilmä (~3cm)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...