”Snowflake”

30,00 sis. ALV

Snowflake on kristallisetti, joka on puhdistettu Suomen talven puhtaissa, ja korkeavärähteisissä energioissa.

”Ajan alussa vuorikristallin uskottiin olevan ikuista, jäätynyttä valoa. Se toi toivoa ja valoa kaamoksen pimeisiin hetkiin, kun tunturien paljaat huiput olivat tuulenhenkien armoilla, eivätkä pystyneet pitämään uhreja hakemaan tulleita jättejä loitolla. Luoja jäädyti valon, ja istutti sen tuntureiden jylhään maaperään. Näin pohjola pystyi tastelemaan pimeyttä vastaan. Jumalat tekivät sovinnon ja Lappiin asetettiin yötön yö. Yöttömässä yössä tontut, haltiat ja keihjut juhlivat voittoa pimeydestä, ja juhlivat vielä tänäkin päivänä, Haltin laellla joka ikinen juhannus.”

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Vuorikristalli on kvartsimineraali, joka on yksi yleisimmistä ja tunnetuimmista jalokivistä. Se on kidejärjestelmältään trigonaalinen ja koostuu piioksidista. Vuorikristalli on väritöntä tai läpinäkyvää, mutta se voi sisältää erilaisia epäpuhtauksia tai värejä, mikä antaa sille erilaisia ulkoasuja. Alla on joitakin keskeisiä piirteitä vuorikristallista:

  1. Väri: Tyypillisesti väritön tai läpinäkyvä, mutta voi sisältää muita värejä, kuten vaaleanpunainen, violetti, keltainen, ruskea tai harmaa.
  2. Kovuus: Vuorikristallin kovuus on 7 Mohsin asteikolla, mikä tekee siitä suhteellisen kovan mineraalin. Se tarkoittaa, että se voi naarmuttaa lasia ja monia muita mineraaleja.
  3. Kiilto: Vuorikristalli voi näyttää lasimaiselta tai vahapintaiselta.
  4. Lohkeavuus: Vuorikristallilla on konkaavinen murtuma, mikä tarkoittaa, että se murtuu epäsäännöllisesti.
  5. Kirkkaus: Se voi olla erittäin kirkas ja lasimainen, mikä tekee siitä houkuttelevan korukiven.
  6. Kiteytyminen: Vuorikristalli voi muodostua monin eri tavoin, mutta se löytyy usein pegmatiittikivien joukosta.
  7. Käyttö: Vuorikristallia käytetään laajasti koruissa, kuten kaulakoruissa, sormuksissa ja korvakoruissa. Sitä käytetään myös monissa hengellisissä ja metafyysisissä käytännöissä sen katsotaan edustavan puhtautta ja kirkkautta.
  8. Uskomukset ja symboliikka: Vuorikristallilla on monissa kulttuureissa symbolinen merkitys, ja siihen liitetään usein puhtautta, energiaa ja henkistä selkeyttä. Se on usein yhdistetty parantaviin ja positiivisiin energioihin.
  9. Läpinäkyvyys: Korkealaatuiset vuorikristallit voivat olla täysin läpinäkyviä, mikä tekee niistä erityisen arvostettuja korukivinä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “”Snowflake””
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *