Septarian ”Luck”

5,00 sis. ALV

Septarian on kaunis onnenkivi. Siinä ilmentyy maailman erilaiset monet puolet, jotka erilaisuudestaan huolimatta sulautuvat kauniiksi kokonaisuudeksi. Nämä onnen symbolit ovat noin 3cm:n kokoisia.

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Septarian on kivi, joka koostuu pääasiassa kalsiittilohkoista, jotka ovat sulautuneet yhteen saveen tai mutaan. Sen nimi tulee latinankielisestä sanasta ”septum”, mikä tarkoittaa ”välikappaletta” tai ”jakajaa”, ja se viittaa kiven tyypilliseen rakenteeseen, jossa kalsiittilohkot ovat jakautuneet pienempiin osiin. Septariaanille on tyypillistä sen murtumakuvio, joka muodostuu näiden lohkojen välisistä halkeamista.

Septarianin ulkokuori voi olla usein karkea tai epätasainen, kun taas sen sisäosa voi sisältää kauniita kiteitä, jotka ovat muodostuneet kalsiittilohkojen sisällä. Nämä kiteet voivat olla eri värejä, kuten keltainen, oranssi, ruskea tai harmaa, ja ne luovat usein kauniita ja monivärisiä kuvioita kiven sisäosaan.

Septariaania käytetään usein korukivinä ja koriste-esineiden valmistuksessa sen ainutlaatuisen ulkonäön ja kuvioinnin vuoksi. Sitä käytetään myös joskus erilaisten esineiden, kuten maljakoiden ja koriste-esineiden, valmistukseen. Lisäksi septarianilla on joissakin kulttuureissa symbolisia merkityksiä, ja sitä pidetään joskus onnenkivenä tai energisoivana kivenä, joka auttaa puhdistamaan ja tasapainottamaan energiakenttiä.

Septariania esiintyy yleisesti useissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Marokossa, Madagaskarilla ja Venäjällä. Se on suosittu keräilykivi ja sillä on usein korkea esteettinen arvo sen kauniiden kuvioiden ja värien vuoksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Septarian ”Luck””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *