Seleniitti pala ”Harmony”

14,00 sis. ALV

Haluatko rauhaa, tasapainoa ja puhdasta energiaa? Jos vastaat kyllä, seleniitti on sinun kivesi. Sen hentous, pehmeys ja sen luoma rauha tuntuvat voimakkaina. Seleniittipalaa voi käyttää koristeena, joka tuo tilaan rauhan energiaa.

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Seleniitti on hyvin tunnettu mineraali, joka koostuu hydratoidusta kalsiumsulfaatista. Se on yleensä läpinäkyvää tai läpikuultavaa, ja sen väri vaihtelee valkoisesta, kellertävästä ja läpinäkyvistä oransseihin tai ruskeisiin sävyihin. Tässä on lisää tietoja seleniitistä:

  1. Väri: Seleniitin väri vaihtelee yleensä valkoisesta, vaaleanruskeaan tai kellertävään. Joissakin tapauksissa seleniitti voi olla myös läpinäkyvä tai läpikuultava, jolloin se voi näyttää hyvin kauniilta valon läpi katsoessa.
  2. Läpinäkyvyys: Seleniitti voi olla täysin läpinäkyvää, läpikuultavaa tai opaakkia riippuen sen kemiallisesta koostumuksesta ja mahdollisista epäpuhtauksista.
  3. Kovuus: Seleniitin kovuus on suhteellisen alhainen, vain 2 Mohsin asteikolla. Tämä tarkoittaa, että seleniitti on melko pehmeä mineraali ja herkkä naarmuuntumaan.
  4. Kiilto: Seleniitilla on lasimainen kiilto sen läpinäkyvän rakenteen vuoksi.
  5. Kiteytyminen: Seleniitti muodostuu yleensä massiivisina kerrostumina tai kiteisinä muodostelmina. Se voi esiintyä myös rykelminä, druuseina ja halkeiluina.
  6. Löytöpaikat: Seleniittiä löytyy monista paikoista ympäri maailmaa, mutta suurimmat ja parhaiten tunnetut esiintymät ovat usein Yhdysvalloissa, Meksikossa, Marokossa, Kreikassa ja Australiassa.
  7. Käyttö: Seleniittiä käytetään usein koristekivinä, veistoksissa ja koriste-esineissä sen kauniin ulkonäön ja läpinäkyvän rakenteen vuoksi. Sitä käytetään myös hengellisissä ja metafyysisissä käytännöissä meditatiivisten ja rauhoittavien vaikutustensa vuoksi.
  8. Metafyysiset ominaisuudet: Seleniittiin liitetään useita metafyysisiä ominaisuuksia, kuten rauhoittavia, puhdistavia ja parantavia vaikutuksia. Sitä käytetään usein energian tasapainottamiseen ja negatiivisen energian poistamiseen ympäristöstä.

Seleniitti on kaunis ja monipuolinen mineraali, joka tunnetaan paitsi kauneudestaan myös sen henkisistä ja metafyysisistä ominaisuuksistaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seleniitti pala ”Harmony””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *