Ruusukvartsi

5,00 sis. ALV

3 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ruusukvartsi on vaaleanpunaiseksi tai vaaleanpunertavaksi sävyttyvä kvartsikide, joka on hyvin tunnettu ja suosittu korukivi. Sen hempeä väri ja koostumus tekevät siitä suositun valinnan korusuunnittelussa.

Hiottu ruusukvartsi, noin 3cm.

Ruusukvartsi on perinteisesti liitetty rakkauteen, rauhaan ja henkiseen hyvinvointiin. Sitä pidetään sydämen kivenä, ja uskotaan, että se voi edistää rakkauden, myötätunnon ja anteeksiannon energioita. Se voi myös auttaa lievittämään stressiä, ahdistusta ja kehittämään tunne-elämää.

Ruusukvartsi esiintyy usein läpinäkyvänä tai hieman sameana kiteenä, ja sen väri voi vaihdella hennon vaaleanpunaisesta syvän vaaleanpunaiseen. Sitä esiintyy monissa eri muodoissa, kuten sileinä pyöreinä tai epämuodostuneina paloina, hieman läpinäkyvinä tai täysin kirkkaina paloina.

Ruusukvartsi on kvartsimineraali, joka saa vaaleanpunaisen värinsä pienistä rautahiukkasista tai manganista. Sitä löytyy monista eri paikoista ympäri maailmaa, kuten Suomesta, Brasiliasta, Madagaskarilta, Intiasta, Yhdysvalloista ja Etelä-Afrikasta.

Ruusukvartsion suhteellisen kova ja kestävä materiaali, mikä tekee siitä sopivan korukiveksi. Ruusukvartsiä voidaan myös muotoilla jalokiviksi, kuten kaulakoruiksi, rannekoruiksi, sormuksiksi ja korvakoruiksi.

Uskotaan, että ruusukvartsi edistää rauhaa, rakkautta ja harmoniaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruusukvartsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *