Ruusukvartsi enkeliriipus

25,00 sis. ALV

Ruusukvartsi enkeliriipus toimtetaan hopeaketjulla (925)

VÄRI: vaaleanpunainen.

KUVAUS: Läpikuultava ruusukvartsi on ehkä suosituin kvartsiryhmän kivistä. Se saa hennon värisävynsä pienistä määristä mangaania, titaania tai rautaa. Suomen kallioperässä, lukuisissa pegmatiiteissa ja kvartsijuonissa on ruusukvartsia.

VOIMA: Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Muinaisuskomusten mukaan se auttaa vähentämään painoa ja ryppyjä sekä kasvattamaan itsevarmuutta. Egyptissä ihon kaunistamiseksi ruusukvartsista veistettiin kasvonaamioita (1,4).

MUUTA: Luotettava, vakaa, kärsivällinen ja terveellä järjellä varustettu horoskooppimerkki eli härkä vahvistaa rakkauttaan ja kauneuden kaipuutaan ruusukvartsin herkällä vaaleanpunaisella värähtelyllä. Tämä itsevarmuutta kasvattava luonnonkivi sopii mainiosti myös lapsille tukemaan tunteiden kehitystä ja kohottamaan myönteistä elämänasennetta.

KIVIVINKKI: Aseta pinkki ruusukvartsi fengshuin mukaiseen ihmissuhdesektoriin huoneessa tai asunnossa, se kutsuu luokseen romantiikkaa ja rakastavia ihmissuhteita. Ruusukvartsi on myös hellä haavoittuneen sydämen parantaja, joka toimii parhaiten mahdollisimman lähellä sydäntä

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Ruusukvartsi on yksi suosituimmista kvartsilajeista, joka on vaaleanpunainen tai vaaleanpunertava kivi. Se on yleisesti käytetty korukivi, ja sitä on löydetty monista paikoista ympäri maailmaa.

Ruusukvartsin sanotaan edustavan rakkautta, rauhaa, rakkautta itseä kohtaan ja ystävällisyyttä. Se on erittäin hellävarainen ja rauhoittava kivi, joka voi auttaa poistamaan stressiä ja ahdistusta. Se voi myös auttaa parantamaan sydämen terveyttä ja edistämään emotionaalista tasapainoa.

Ruusukvartsia käytetään usein parantamis- ja meditaatioharjoituksissa, ja sitä pidetään erittäin hyödyllisenä sydämen chakraan liittyvissä asioissa. Se voi auttaa parantamaan kommunikaatiota ja ymmärrystä suhteissa ja edistämään harmoniaa rakkauden ja ystävyyden välillä.

Lisäksi ruusukvartsia pidetään usein hyödyllisenä kivenä ihon terveydelle, ja sitä käytetään joissakin kosmetiikkatuotteissa sen ihoa hoitavien ominaisuuksien vuoksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruusukvartsi enkeliriipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...