Phreniitti ”Balance”

5,00 sis. ALV

Tasapainoista, luottavaista ja rauhoittavaa energiaa säteilevä phreniitti auttaa sinua lisäämään tietoisuuttasi, ja kuuntelemaan intuitiotasi. Nämä harmoniset phreniitit ovat noin 3cm:n kokoisia.

3 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Phreniitti on monimineraalinen kivennäinen, joka koostuu pääasiassa kalsiitista, mutta sisältää myös muita mineraaleja, kuten kvartsia, serisiittiä, kloriittia ja hematitea. Sitä löytyy yleisesti määrätyistä alueista, kuten Etelä-Afrikasta, Australiasta, Skotlannista ja Brasiliasta.

Phreniitti on tunnettu erityisesti sen kauniista väristä ja kuvioinnista. Se voi olla vaaleanvihreää, harmaata, ruskeaa tai jopa violetinväristä. Phreniitin ulkonäkö voi vaihdella läpinäkyvästä läpinäkymättömään, ja se esiintyy usein kiteisinä massoina tai kappaleina.

Phreniittiä käytetään usein korukivinä ja koriste-esineiden valmistukseen sen kauniin värimaailman ja ainutlaatuisen kuvioinnin vuoksi. Se voi olla osa koruja, kuten kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja, tai se voidaan käyttää koriste-esineiden, kuten maljakoiden tai veistosten, valmistuksessa.

Metafyysisessä ja henkisessä yhteydessä phreniitillä uskotaan olevan rauhoittavia ja tasapainottavia ominaisuuksia. Sitä pidetään joskus kivenä, joka auttaa lievittämään stressiä, ahdistusta ja pelkoa sekä edistää sisäistä rauhaa ja harmoniaa. Lisäksi jotkut uskovat, että phreniitti voi auttaa avaamaan sydänchakraa ja lisäämään henkistä tietoisuutta.

Yleisesti ottaen phreniitti on kaunis ja monipuolinen kivi, joka on arvostettu sekä sen esteettisten että metafyysisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Phreniitti ”Balance””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *