Orgoniittipyramidi ”Be grounded”

25,00 sis. ALV

Orgoniittipyramidi suojaa kotisi luoden sinne suojaavan energiakentän. Obsidiaaniplaneetalla varustettu orgoniitti lisää maadoittavaa energiaa kotiisi. Hyvä maadoitus selkeyttää ja tasapainottaa elämääsi.

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Orgoniitti (orgonite) on keksintö, joka perustuu orgonenergian käsitteeseen. Orgoniitti koostuu yleensä orgaanisesta hartsista, kuten epoksihartsista, joka on sekoitettu kultalastuihin. Se voi myös sisältää muita lisäaineita, kuten kiteitä, kvartsia tai erilaisia mineraaleja.

Orgonenergia on teoria, joka kehitettiin alun perin Wilhelm Reichin toimesta. Hän väitti, että orgonenergia on universaali elämänvoima, joka virtaa kaiken läpi ja vaikuttaa ihmisen fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Reich kehitti erilaisia laitteita orgonenergian keräämiseksi ja muuntamiseksi.

Orgoniitin kannattajat uskovat, että orgoniitti voi tasapainottaa ja harmonisoida energiakenttiä ympärillään. Sitä käytetään usein esimerkiksi henkisen hyvinvoinnin edistämiseen, energioiden puhdistamiseen, negatiivisten säteilyjen suodattamiseen ja elämänenergian vahvistamiseen.

Orgoniittiin liittyy myös uskomuksia ja käsityksiä, jotka vaihtelevat eri lähteiden ja valmistajien välillä. Jotkut väittävät, että orgoniitti voi auttaa puhdistamaan ympäristöä haitallisesta säteilystä, kuten elektromagneettisesta säteilystä, kun taas toiset uskovat sen parantavan fyysistä terveyttä, lievittävän stressiä ja parantavan unen laatua.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Orgoniittipyramidi ”Be grounded””
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *