Nine tail fox (Kitsune) Opaliitti

15,00 sis. ALV

Yhdeksänhäntäinen kettu näkyy myös vuonna 1996 ilmestyneessä Pokemon pelissä. Tämä kettu on opaliittia ja 3,5cm korkea.

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Yhdeksän häntäinen kettu on usein osa monien kulttuurien mytologiaa ja kansantarinoita, erityisesti Aasian kulttuureissa, kuten Japanissa ja Kiinassa. Tätä kettua kutsutaan usein ”kyūbi no kitsune” japanilaisessa mytologiassa. Tässä on joitakin keskeisiä piirteitä ja uskomuksia liittyen yhdeksään häntäiseen kettuun:

  1. Moni-häntäinen kettu: Yhdeksän häntäistä kettua pidetään voimakkaana ja älykkäänä olentona, joka voi oppia ja kerätä valtavan määrän tietoa vuosien varrella.
  2. Muodonmuutoskyky: Monet kertomukset kertovat, että kyūbi no kitsune voi muuttaa muotoaan ja ottaa ihmisen muodon. Tämä kyky on olennainen osa kettujen mytologiaa.
  3. Yliluonnolliset voimat: Yhdeksän häntäisellä ketulla uskotaan olevan yliluonnollisia voimia, kuten kyky kutoa illuusioita, hallita tulen ja salamaa, sekä parantaa tai vahingoittaa ihmisiä.
  4. Viisauden symboli: Yhdeksän häntäistä kettua pidetään usein viisauden symbolina ja liitetään joskus hyvään onneen ja suotuisiin tapahtumiin.
  5. Kettuperhe: Tarinat voivat kuvata yhdeksän häntäisen ketun muodostavan koko perheen, jossa kullakin hännällä on oma erityinen voimansa tai taitonsa.
  6. Ihmiskumppanuus: Joissakin tarinoissa yhdeksän häntäistä kettua liittyy ihmiseen, usein naiseen, ja voi ottaa jopa ihmisen muodon. Tämä liitto voi olla monimutkainen ja sisältää usein haasteita.
  7. Morality Test: Tarinoissa saatetaan esittää kysymys, onko yhdeksän häntäisen ketun motiivit hyvät vai pahat. Jotkut kertomukset kuvastavat kettua juonittelijana, kun taas toiset kuvaavat sitä auttavaisena ja viisaana olentona.
  8. Kulttuurinen merkitys: Yhdeksän häntäinen kettu on vahvasti juurtunut Aasian kulttuuriin ja esiintyy usein taiteessa, kirjallisuudessa ja elokuvissa.
  9. Populaarikulttuuri: Yhdeksän häntäinen kettu on saanut jalansijaa myös populaarikulttuurissa, erityisesti mangassa, animesarjoissa ja videopeleissä.

On tärkeää huomata, että tarinat voivat vaihdella eri kulttuureissa ja yhteisöissä, ja tämä on yleistetty kuvaus yhdeksästä häntäisestä ketusta japanilaisessa ja muussa Aasian mytologiassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nine tail fox (Kitsune) Opaliitti”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *