Moldaviitti 5g

150,00 sis. ALV

Moldaviitti 5g.

Moldaviitin energia on hyvin voimakasta ja sen vaikutukset voivat olla melko intensiivisiä. Kun käytät moldaviittia, saatat huomata nopeita ja dramaattisia muutoksia elämässäsi. Tämä kristalli ei arkaile, vaan haluaa heti ryhtyä toimiin.

On kuitenkin hyvä huomata, että moldaviitin energia voi olla aluksi haastavaa herkemmille ihmisille. Se saattaa aiheuttaa pyörrytystä, hikoilua tai hieman sekavaa oloa. Tästä syystä on tärkeää ottaa aikaa tottua moldaviitin voimakkaaseen vaikutukseen ja varautua siihen.

Maadoittavien kivien käyttö, runsas veden juominen ja arkisten askareiden tekeminen voivat auttaa tasapainottamaan moldaviitin korkeavärähteistä energiaa. Näiden käytäntöjen avulla voit integroida moldaviitin energian harmonisesti osaksi arkipäivääsi.

On kuitenkin hyvä muistaa, että nämä ovat henkilökohtaisia kokemuksia ja vaikutuksia, ja jokainen yksilö voi kokea moldaviitin energian eri tavalla.

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Moldaviitti on harvinainen ja arvokas luonnonkivi, jota muodostuu pääasiassa sulasta lasista. Sitä pidetään tektiitti-nimisenä meteoriitti-iskujen seurauksena syntyneenä lasina. Moldaviitti syntyi noin 15 miljoonaa vuotta sitten, kun meteoriitti iskeytyi maahan nykyisen Tšekin alueella.

Moldaviitti on tunnettu vihreästä väristään, joka voi vaihdella vaaleasta vihertävänharmaaseen aina tummanvihreään. Sen pinta voi olla karkea ja ryppyinen, ja sen muoto vaihtelee epäsäännöllisestä soikeaan tai pisaranmuotoiseen. Moldaviitissa voi esiintyä myös pienten kaasukuplien tai sula-aineksen jäämiä.

Tämä kivi on saanut nimensä Moldaun joen mukaan, joka virtaa pääasiassa Tšekin ja Saksan alueella. Moldaviitti on ollut arvostettu korukivi ja kiinnostuksen kohde jo vuosisatojen ajan. Sitä käytetään usein koruissa, kuten kaulakoruissa, rannekoruissa ja sormuksissa.

Moldaviittia pidetään usein ”transformaatiokivenä” sen voimakkaan energian ja henkisten ominaisuuksien vuoksi. Sitä sanotaan edistävän henkilökohtaista ja henkistä kasvua sekä auttavan muutosten ja uudistumisen prosessissa. Moldaviittia käytetään myös usein meditaatiossa, intuition kehittämisessä ja hengellisessä työssä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Moldaviitti 5g”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *