Malakiitti ”Abundance”

25,00 sis. ALV

Malakiitti on onnekkaan rahan kivi. Malakiitti on tunteellinen kivi, joka maadoittaa maapallon energioita. Malakiitti on yksi historiamme merkittävimmistä terapeuttisista kivistä.

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

 

Malakiitti on metafyysinen kristalli, joka avaa yhteyden henkiseen maailmaan. Malakiitti tunnetaan eritryisesti vaurauden, runsauden ja hyvän onnen kivenä. Lisäksi malakiitilla on unta parantavia vaikutuksia. Malakiitilla on voimakas kyky antaa lohtua ja voimaa. Se voi auttaa avaamaan estettyjä tunteita ja lisäämään henkistä tietoisuutta. Monet käyttävät malakiittia meditaatiotyökaluna, ja se auttaa, kulkemaan henkisen tiellä. Malakiitin uskotaan myös antavan voimaa ja kestävyyttä, kun kohdataan vaikeita tilanteita. Lisäksi se voi auttaa voimistamaan ja puhdistamaan kehoa. Se voi myös auttaa puhdistamaan ajatuksia.

Malakiitti on tavallisesti vihreän värinen kristalli. Se liittyy symbolisesti leijonaan ja feminiiniseen voimaan. Se voi auttaa tasapainottamaan sydän chakraa sekä parantamaan tietoisuutta ja oivalluksia. Malakiitti voidaan käyttää myös matkoilla ulkoisten tai sisäisten maailmojen läpi, laajentaen oivalluksia, ja tietoisuutta. Malakiitti voi tarjota tukea loputtomiin mahdollisuuksiin. Malakiitista on yksi eniten käytetyistä energiahoitokivistä.

Nämä myynnissä olevat malakiitit ovat raakapaloja. Kaikki palat ovat yksilöllisiä, mutta vastaavat koon ja värityksen osalta kuvissa olevia kiviä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Malakiitti ”Abundance””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *