Malakiitti (~3-4cm)

10,00 sis. ALV

Malakiitti on onnekkaan rahan kivi ja se auttaa unen saannissa. Tämä tunteellinen kivi maadoittaa henkistä energiaa planeettaamme ja kiven uskotaankin olevan yksi uuden vuosituhannen merkittävimmistä terapeuttisista kivistä. Hiottua malakiittia voi käyttää kristallipallon tavoin katsomiseen, jolloin se saattaa kuljettaa muihin maailmoihin, sisäisiin tai ulkoisiin.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Malakiitti on kuparimalmi, joka tunnetaan myös kauniina vihreänä mineraalina ja korukivenä. Sen väri vaihtelee vaaleanvihreästä tummanvihreään ja usein siihen liittyy myös mustia raitoja tai pilkkuja. Malakiitti on kohtalaisen pehmeä mineraali, jonka kovuus on noin 3,5-4 Mohsin asteikolla.

Malakiittia käytetään laajalti koruissa ja koriste-esineissä sen kauniin vihreän värin vuoksi. Se on myös suosittu mineraali keräilijöiden keskuudessa. Malakiittia löytyy useista maista, kuten Etelä-Afrikasta, Zairessa, Venäjällä, Australiassa ja Yhdysvalloissa.

Malakiitin uskotaan olevan voimakas parantava mineraali. Sitä käytetään usein sydänchakraan liittyvien ongelmien, kuten pelkojen, ahdistuksen ja masennuksen, lievittämiseen. Malakiitti auttaa lisäämään myös henkistä selkeyttä ja luovuutta. Sitä käytetään myös vatsa- ja suolistovaivojen, kuten närästyksen, ripulin ja ummetuksen, hoitoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Malakiitti (~3-4cm)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...