Lumihiutaleobsidiaani

5,00 sis. ALV

Puhtauden ja tasapainon kivenä lumihiutaleobsidiaani auttaa tunnistamaan ja vapautumaan stressaavista ajatuskuvioista. Lumihitaleobsidiaani helpottaa myös eristäytyneisyyden ja yksinäisyyden tuntemuksissa tehden näistä kokemuksista voimaa antavia.

2 varastossa

Kuvaus

Lumihiutaleobsidiaani on kaunis ja harvinainen kivi, joka koostuu pääasiassa obsidiaanista, joka on vulkaaninen lasi, ja sisältää valkoisia kalsiittilumihiutaleita. Se on syntynyt nopean jäähdytyksen tuloksena, joka on tapahtunut vulkaanisen laavan tai pyroklastisen materiaalin jäähtyessä nopeasti ilmassa tai vedessä.

Lumihiutaleobsidiaani on harvinainen ja sitä löytyy vain muutamasta paikasta maailmassa, kuten Meksikosta, Yhdysvalloista ja Etelä-Amerikasta. Sen kauniit lumihiutalekuviot ovat tehneet siitä erittäin suositun korukiven.

Lumihiutaleobsidiaanin koristeelliset ominaisuudet ja kuvioinnit antavat sille ainutlaatuisen ulkonäön, joka sopii erinomaisesti korujen, patsaiden ja muiden koriste-esineiden valmistukseen. Sitä käytetään usein korujen, kuten kaulakorujen, rannekorujen ja korvakorujen valmistukseen.

Lumihiutaleobsidiaanin uskotaan myös olevan henkisesti voimakas kivi, joka auttaa rauhoittumaan ja poistamaan stressiä. Sitä pidetään hyvänä kivenä meditaatioon ja henkisen tasapainon saavuttamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lumihiutaleobsidiaani”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...