”Love Collection”

25,00 sis. ALV

Tämä kristallisetti on puhdistettu ja ladattu 26.12.2023 Suomen talvisissa ja puhtaissa energioissa. Olet täällä, koska sen energiat kutsuivat sinua.

Sisältö:

Ruusukvartsi, raakapala x 1

Ruusukvartsi, rumpuhiottu x 2

Ruusukvartsilla on myönteisiä vaikutuksia rakkauteen, myötätuntoon ja rauhaan. Sitä pidetään sydämen kivenä ja sanotaan auttavan harmonian, rauhan ja rakkauden lisäämisessä.

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Yleistietoa ruusukvartsista:

Ruusukvartsi on kaunis, vaaleanpunainen variantti kvartsista. Sen väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta lähes läpinäkyvän valkoiseen. Se on yleisesti esiintyvä mineraali ja yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä jalokivistä.

Tärkeimmät ominaisuudet ruusukvartsista:

  1. Väri: Ruusukvartsin vaaleanpunainen väri johtuu pienistä rauta- tai titaniumpartikkeleista mineraalin sisällä. Väri voi vaihdella haalean vaaleanpunaisesta syvään, kirkkaaseen pinkkiin.
  2. Läpinäkyvyys: Ruusukvartsi voi olla läpinäkyvää tai läpinäkymätöntä.
  3. Kovuus: Ruusukvartsi on kvartsimineraali, ja se on arvioitu 7 Mohsin asteikolla, mikä tekee siitä suhteellisen kestävän ja sopivan korukiviin.
  4. Kiilto: Ruusukvartsi voi olla lasimainen tai vahapintainen.
  5. Kristallirakenne: Ruusukvartsin kristallirakenne on trigonaalinen, ja se muodostuu piioksidista.

Käyttö:

  1. Korut: Ruusukvartsi on erittäin suosittu korukivi. Se käytetään usein kaulakoruissa, rannekoruissa, korvakoruissa ja sormuksissa. Se on sekä kaunis että kohtuullisen edullinen.
  2. Energiahoidot: Monissa uskomusjärjestelmissä ruusukvartsilla uskotaan olevan myönteisiä vaikutuksia rakkauteen, myötätuntoon ja rauhaan. Sitä pidetään sydämen kivenä ja sanotaan auttavan harmonian, rauhan ja rakkauden lisäämisessä.
  3. Koristeet ja esineet: Lisäksi ruusukvartsia voidaan käyttää koriste-esineissä, veistoksissa ja monissa muissa taidekohteissa.

Ruusukvartsiin liittyy monia myyttejä ja symbolisia merkityksiä eri kulttuureissa. Se on usein liitetty rakkauden, myötätunnon ja emotionaalisen paranemisen teemoihin.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “”Love Collection””
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *