Leopardijaspis rannekoru

20,00 sis. ALV

Leopardijaspis rannekorussa on venyvä silikoninauha ja 24 kappaletta jaspispalloja.

Rannekoru on kaunis tapa pitää leopardijaspiksen voimat aina mukana.

1 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Jaspis on kivennäinen, joka kuuluu kvartsiryhmään ja on muodostunut mikroskooppisista kvartsikiteistä. Se on kovaa ja tiivistä kiveä, joka esiintyy monissa eri väreissä, mukaan lukien punainen, keltainen, ruskea, vihreä, sininen ja harmaa.

Jaspis on ollut arvostettu ja käytetty kivi jo muinaisista ajoista lähtien. Sitä on käytetty koristekivinä, koruissa, amuleteissa ja veistoksissa. Jaspista on myös löydetty historiallisista ja arkeologisista kohteista eri puolilta maailmaa.

Jaspiksella on monia erilaisia tyyppejä, kuten punainen jaspis, leopardijaspis, pietersiitti, kiiltokuvajaspis ja dalmatianjaspis, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen ulkonäkö ja ominaisuudet. Esimerkiksi punainen jaspis on tunnettu lämpimän punaisesta väristään ja sen uskotaan tuovan rohkeutta ja voimaa käyttäjälleen. Leopardijaspis taas sisältää tummia täpliä ja juovia ja sen uskotaan edistävän maadoittumista ja suojaa.

Jaspiksella on myös metafyysisiä ja energisiä merkityksiä. Se uskotaan olevan maadoittava ja suojaava kivi, joka voi auttaa tasapainottamaan energioita, lisäämään voimaa ja vahvistamaan henkistä kestävyyttä. Jaspis voi myös edistää itseluottamusta, luovuutta ja emotionaalista tasapainoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leopardijaspis rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *