Labradoriitti ”Let the adventure begin”

15,00 sis. ALV

Seikkailu alkakoon!!!

Labradoriitti on seikkailun ja uusien alkujen kivi. Sen pinta heijastaa valon muodostaen luonnon kauneimpia sävyjä, joista usein tylee mieleen pohjolan talven revontulet. Labradoriitti on taianomainen kivi, joka nostaa mieleen uusia ideoita tehostaen intuitiotasi.

Labradoriitti on kauniiisti leikattu ja sileäksi hiottu. Sen koko pituussuunnassa on noin 5cm.

3 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Labradoriitti on kaunis ja monivärinen feldspaat-mineraali, joka on nimetty Labradorin niemimaan mukaan, josta se ensimmäisen kerran löydettiin. Se kuuluu plagioklaasi-feldspaatteihin ja on erityisen tunnettu hehkuvasta ilmiöstään, jota kutsutaan labradorisoinniksi tai labradoresenssiksi.

Tärkeimmät ominaisuudet labradoriitista:

  1. Hehkutus (Labradorisointi): Ehkä labradoriitin tunnetuin piirre on sen kyky näyttää hehkuvia värejä, kun se altistetaan valolle tietystä kulmasta. Tämä ilmiö voi tuottaa kauniita värejä, kuten sininen, vihreä, kullanruskea tai punainen. Tätä ominaisuutta pidetään usein labradoriitin kauneuden huippuna.
  2. Värit: Labradoriitti voi esiintyä monissa väreissä, mutta yleisimmät ovat sininen, vihreä ja harmaa. Monissa tapauksissa se voi myös näyttää kauniilta värivalikoimalta hehkuvan ilmiön ansiosta.
  3. Läpinäkyvyys: Labradoriitti voi olla läpinäkyvää, läpikuultavaa tai opaakia, mikä tarkoittaa, että sen voi nähdä valon läpi tai ei.
  4. Kiilto: Mineraali voi näyttää metalliselta kiillolta, mutta se voi myös olla lasimainen tai helmiäinen.
  5. Kiteytyminen: Labradoriitti löytyy usein monimutkaisten pegmatiittien tai basalttien sisältä.
  6. Käyttö: Labradoriitti on suosittu korukivi ja sitä käytetään usein kaulakoruissa, rannekoruissa, sormuksissa ja korvakoruissa. Se on myös arvostettu keräilijöiden keskuudessa sen ainutlaatuisen värien ja hehkutuksen vuoksi.
  7. Metafyysiset ominaisuudet: Labradoriitti liitetään usein henkiseen kasvuun ja intuitioon. Sitä pidetään kivenä, joka voi auttaa suojaamaan energialta, vahvistamaan intuitiota ja edistämään henkistä selkeyttä.

Labradoriittia käytetään myös monissa henkisissä ja metafyysisissä käytännöissä, ja se on saanut erilaisia symbolisia merkityksiä eri kulttuureissa. On tärkeää huomata, että jokainen labradoriitti on ainutlaatuinen, ja sen hehkutus ja väri vaihtelevat yksilöittäin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Labradoriitti ”Let the adventure begin””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *