Labradoriitti, ISO

150,00 sis. ALV

LABRADORIITTI on kaunis sinisen, keltaisen ja vihreän sävyissä liekehtivä värileikki. Kivi herättää kauneudenkaipuun ja luovuuden. Vahvistaa järjen ja intuition välistä yhteyttä. Vakauttaa energiakenttää ja voimistaa chakrojen energiavirtaa. Tarjoaa mahdollisuuden nähdä samanaikaisesti useita eri mahdollisuuksia. Se rauhoittaa aggressiivista ja ahdistunutta mieltä sekä auttaa nukahtamaan. Kivi on vahva hoitaja sydämen ylilyönteihin. Vaikuttaa kolmanteen silmään ja tekee sel­vänäköiseksi.

Koko: paino 1kg, korkeus n.13cm, halkaisija n. 7cm

1 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Labradoriitti on kaunis ja suosittu mineraali, joka kuuluu plagioklaasi-feldspaatteihin. Se on nimetty Labradorin niemimaan mukaan, josta sitä ensimmäisen kerran löydettiin. Labradoriitilla on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erityisen mielenkiintoisen.

Labradoriitti on tunnettu hehkuvasta ilmiöstään, jota kutsutaan labradorisoinaukseksi tai labradoresenssiksi. Tämä tarkoittaa, että kun mineraalia katsotaan tietyssä kulmassa tai valaistuksessa, sen pinnalla voi nähdä värikkäitä hehkuvia säteitä tai välähdyksiä. Tämä ilmiö johtuu sisäisistä kidepuolierosta ja valon taittumisesta mineraalin rakenteessa.

Labradoriitti esiintyy yleensä tummansinisenä, vihreänä tai harmaana, mutta se voi sisältää myös muita värejä, kuten keltaista, oranssia ja punaista. Mineraalissa voi olla myös kauniita kiiltoja, kuten metallinen, helmiäinen tai lasimainen kiilto.

Labradoriitti on suosittu korukivi, ja sitä käytetään laajasti korujen, kuten kaulakorujen, rannekorujen ja korvakorujen, valmistuksessa. Sen hehkuvat sävyt tekevät siitä houkuttelevan valinnan korumuotoilussa.

Labradoriitti ei kuitenkaan ole vain kaunis, vaan sillä uskotaan olevan myös energisia ja metafyysisiä ominaisuuksia. Sitä pidetään usein suojakivenä, joka auttaa suojaamaan käyttäjäänsä negatiiviselta energialta ja psykisiltä hyökkäyksiltä. Lisäksi uskotaan, että labradoriitti edistää henkistä selkeyttä, intuitiota ja luovuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Labradoriitti, ISO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *