Kivikallo

30,00 sis. ALV

Kaunis ja voimakas symboli, jota on käytetty jo Atlantiksen ja Lemurian aikakausina. Myöhemminkin sen merkitys eri kulttuureissa on ollut merkittävä. Muinaisia kristallikalloja kertotaan olevan yhteensä 12 kappaletta, joista yksi (ilmeisesti kopio) on British Museumissa nähtävillä. Näiden valmistamiseen ei ihmisen koneet, tai kyvyt ole voineet riittää. Kallojen valmistusajankohtaisilla laitteilla ei olla pystytty tekemään niin symmetrisiä ja tarkkoja leikkauksia niin kovaan matereriaaliin. Siksi niiden valmistamiseen uskotaan osallistuneen maan ulkopuolisia olentoja.

Kivikallo materiaaleina ruusukvartsi ja sodaliitti.

Koko n. 5x4x3,5cm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Ruusukvartsi on yksi suosituimmista kvartsilajeista, joka on vaaleanpunainen tai vaaleanpunertava kivi. Se on yleisesti käytetty korukivi, ja sitä on löydetty monista paikoista ympäri maailmaa.

Ruusukvartsin sanotaan edustavan rakkautta, rauhaa, rakkautta itseä kohtaan ja ystävällisyyttä. Se on erittäin hellävarainen ja rauhoittava kivi, joka voi auttaa poistamaan stressiä ja ahdistusta. Se voi myös auttaa parantamaan sydämen terveyttä ja edistämään emotionaalista tasapainoa.

Ruusukvartsia käytetään usein parantamis- ja meditaatioharjoituksissa, ja sitä pidetään erittäin hyödyllisenä sydämen chakraan liittyvissä asioissa. Se voi auttaa parantamaan kommunikaatiota ja ymmärrystä suhteissa ja edistämään harmoniaa rakkauden ja ystävyyden välillä.

Lisäksi ruusukvartsia pidetään usein hyödyllisenä kivenä ihon terveydelle, ja sitä käytetään joissakin kosmetiikkatuotteissa sen ihoa hoitavien ominaisuuksien vuoksi.

Lisätiedot

Materiaali

Ruusukvartsi, Sodaliitti, Ametisti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kivikallo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...