Kiastoliitti ”Protection”

8,00 sis. ALV

Kiastoliitti on saanut nimensä kreikan sanasta chiastos, mikä tarkoittaa ristinmerkkiä ja on siksi nimeltään myös ristikivi. Kiastoliitti on  ollut aikojen alusta asti voimakas suojakivi sen harmonisoivan ja parantavien energioiden vuoksi. Kiastoliitti auttaa kulkemaan elämänmuutosten läpi ja hyväksymään asioita. Kiastoliitti keventää mieltä ja vähentää stressiä, rauhoittaa ahdistunutta. Helpottaa reuman oireita ja tasapainottaa hormonaalista  toimintaa. Kiastoliitti suojaa pahalta silmältä. Yhdistää  juuri- ja kruunuchakrat toisiinsa.

3 varastossa

Kuvaus

Kiastoliitti on mineraali, joka kuuluu silikaattien ryhmään. Se on kovaa ja kestävää, ja sen väri vaihtelee vihertävänruskeasta tummanvihreään. Kiastoliittia esiintyy yleisesti erilaisissa metamorfisissa kivilajeissa, kuten gneississä, marmorissa ja liuskeessa.

Kiastoliitti tunnetaan myös nimellä ”ristikivi”, koska se esiintyy usein ristin muotoisissa kiteissä. Tämä ominaisuus on tehnyt siitä suosittua kiviä, joita käytetään koruissa ja amuleteissa. Ristin muotoinen kiastoliitti on myös ollut historiallisesti tärkeä kivi, jota on käytetty symbolina kristillisessä taiteessa.

Kiastoliittiin liitetään useita henkisiä ominaisuuksia, ja sitä pidetään voimakkaana kivenä, joka auttaa suojelemaan henkilöä negatiivisilta energioilta. Sen sanotaan myös auttavan lisäämään henkistä selkeyttä, keskittymiskykyä ja intuition voimaa.

Kiastoliittia käytetään usein meditaation aikana, ja sen sanotaan auttavan poistamaan henkisiä tukoksia ja edistämään henkistä kasvua. Sitä pidetään myös hyvänä kivenä niille, jotka haluavat löytää tasapainon elämässään ja päästä eroon stressistä ja ahdistuksesta.

Lisäksi kiastoliittiin liittyy monia fyysisiä ominaisuuksia, kuten sen sanotaan auttavan parantamaan verenkiertoa, vahvistamaan immuunijärjestelmää ja auttamaan kehoa puhdistumaan myrkyistä. Se voi myös auttaa lievittämään kipua ja tulehdusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiastoliitti ”Protection””
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...