Karneoliriipus

75,00 sis. ALV

Uniikki kaunotar juhlaan tai arkeen. Tämä on ainoa kappale, joten samanlaista ei tule vastaan.

Karneoli on yksi tärkeimmistä hoitokivistä. Se kutsuu luokseen yltäkylläisyyttä. Oranssi tulivoima karneolissa vahvistaa hedelmällisyyttä ja avaa tukoksia liittyen äitiyteen. Perhekivi. Panee toimimaan yllättävästi, lisää rohkeutta ja analyyttisiä kykyjä! Hoitaa sakraalichakraa.

1 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Karneoli on kivimineraali, joka kuuluu kvartsiryhmään. Se koostuu piin dioksidista ja sen väri vaihtelee oranssista ruskeaan, vaaleanpunaiseen ja vaaleanpunertavaan. Sitä esiintyy usein läpinäkyvänä tai läpikuultavana ja sen löytöpaikkoja ovat muun muassa Brasilia, Intia ja Uruguay.

Karneolia käytetään usein korukivinä, sillä sen kaunis väri ja kiilto tekevät siitä suositun korukiven. Karneolista valmistetaan koruja kuten kaulakoruja, rannekoruja, korvakoruja, sormuksia ja muita koriste-esineitä.

Uskomusperinteissä karneolia pidetään kivenä, joka lisää rohkeutta, itseluottamusta ja luovuutta. Sitä pidetään myös kivenä, joka auttaa henkilöä pääsemään eroon negatiivisista ajatuksista ja tunteista sekä lisää henkilön henkistä energiaa ja elinvoimaa. Karneolia käytetään usein myös meditaatiossa, sillä sen uskotaan auttavan henkilöä saavuttamaan henkistä tasapainoa ja kehittämään henkistä tietoisuuttaan.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karneoliriipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...