Karneoli riipus

25,00 sis. ALV

Karneoli riipus on 60cm pitlä kaulakoru papukaijalukolla.

Karneoli kaulassa on kiven voima aina mukanasi.

Karneoli on päättäväisyyden ja itsevarmuuden kivi. Karneoli on oinaan ja ravun horoskooppikivi, mutta sopii voimakiveksi kenelle tahansa.

Tulinen karneoli tuo elämään vireyttä, elinvoimaa, intohimoa, rohkeutta ja motivaatiota. Hedelmällisenä kivenä se on erinomainen apu toiveiden manifestoimisessa. Karneolin intohimoinen energia opettaa nauttimaan elämästä ja stimuloi luovuutta, joten se voi olla tehokas apu luomisblokkien ohi pääsemiseksi. Karneolia voi käyttää myös tuomaan intohimoa parisuhteeseen, tai ylipäätään tukemaan seksuaalisuutta.

2 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Karneoli on kivimineraali, joka kuuluu kvartsiryhmään. Se koostuu piin dioksidista ja sen väri vaihtelee oranssista ruskeaan, vaaleanpunaiseen ja vaaleanpunertavaan. Sitä esiintyy usein läpinäkyvänä tai läpikuultavana ja sen löytöpaikkoja ovat muun muassa Brasilia, Intia ja Uruguay.

Karneolia käytetään usein korukivinä, sillä sen kaunis väri ja kiilto tekevät siitä suositun korukiven. Karneolista valmistetaan koruja kuten kaulakoruja, rannekoruja, korvakoruja, sormuksia ja muita koriste-esineitä.

Uskomusperinteissä karneolia pidetään kivenä, joka lisää rohkeutta, itseluottamusta ja luovuutta. Sitä pidetään myös kivenä, joka auttaa henkilöä pääsemään eroon negatiivisista ajatuksista ja tunteista sekä lisää henkilön henkistä energiaa ja elinvoimaa. Karneolia käytetään usein myös meditaatiossa, sillä sen uskotaan auttavan henkilöä saavuttamaan henkistä tasapainoa ja kehittämään henkistä tietoisuuttaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karneoli riipus”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...